HOROSCOP: Obiceiurile proaste ale fiecărei zodii în parte

Berbec

Tinzi să exagerezi cu săritul în ajutorul altora iar uneori te suprasoliciți și tragi de tine mult prea mult. Mai lasă să se ofere și alții și nu încerca să preiei toată munca sau responsabilitățile asupra ta, altfel starea ta de sănătate va avea de suferit.

Taur

Uneori alegi cele mai nesănătoase preparate și ai obiceiul să mănânci mai mult decât ai nevoie. Încearcă să te limitezi și nu mai face alegeri nesănătoase, chiar dacă ești pe fugă, acest lucru nu te va ajuta deloc și va atrage o serie de afecțiuni destul de nasoale.

Gemeni

Atunci când dai de ceva ce îți place foarte mult, nu mai poți să te oprești. Ar trebui să ai grijă deoarece ai putea dezvolta unele obsesii pentru anumite lucruri care nu sunt tocmai bune pentru tine, o voință slabă nu te va duce într-un loc bun!

[citeste si]

Rac

Ai obiceiul de a te atașa foarte repede de lucruri sau chiar de persoane, dar mai ales de bani. Chiar dacă pe moment acestea reușesc să îți ofere siguranță, nu ar trebui să fii foarte dependentă de ele deoarece ar putea oricând să îți spună „adio".

Leu

Fire perfecționistă, vrei ca totul să iasă așa cum vrei tu și nu accepți să bată nici un vânt al schimbării. Uneori ar fi bine să mai ții cont și de sfaturile celor din jur, aceștia nu îți vor răul ci încearcă să te ajute atunci când pot și cum pot.

Fecioară

Dacă tu reușești să faci totul ca la carte, nu ar trebui să-i critici pe cei care nu reușesc să o facă. Decât să tot condamni și să arați cu degetul, indicat ar fi să încerci să nu te mai pui în postura unui critic ci să încerci să înțelegi ceea ce se află în spatele unui zâmbet care uneori este doar de fațadă.

Balanță

Uneori tinzi să exagerezi cu achizițiile, mai ales atunci când intri într-un magazin de decorații interioare. Încearcă să mai pui frână din când în când, altfel frecvente vor fi situațiile în care vei rămâne fără bani în buzunar până la următorul salariu.

Vezi mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel