HOROSCOP. Miercuri 2 Martie 2016

Berbec

Nu ai mai fost de mult timp la operă. În seara asta e un spectacol bun, așa că nu trebuie să îl ratezi. Caută repede o rochie elegantă și mergi la operă. Nu vei regreta alegerea făcută.

Taur

Azi te-ai hotărat să te trezești devreme. Ai foarte multă treabă și nu știi dacă o vei termina la timp pentru a putea pleca liniștită. Începe cu treaba mai grea, pentru că ai mai multă energie, iar sarcinile mai ușoare pot fi lăsate pentru partea a doua a zilei, deoarece atunci nivelul de energie va fi mai scăzut.

Gemeni

Astăzi aveți parte de o zi liniștită. Telefonul nu mai sună, nu mai aveți sarcini de îndeplinit la serviciu, iar șeful e plecat. Profitați de ea, pentru că nu se știe cât o să mai aveți parte de o asemenea zi.

[citeste si]

Rac

Cele mai frumoase amintiri le ai din timpul liceului; pe unde crezi că ai pus albumul foto din liceu? O să descoperi cât de mult s-au schimbat foștii tăi colegi și faptul că tu ai mai câștigat câteva kilograme.

Leu

În fiecare zi te gândești la tipul pe care îl vezi zilnic în autobuz. E clar că ți-a atras atenția, dar nu știi cum să îl faci să te observe. Nu încerca să ieși în evidență prin îmbrăcămintea pe care o porți, ci încearcă să intri în vorbă cu el. Dacă el va da frâu liber discuției, înseamnă că te găsește interesantă. Nu aștepta să câștigi o întâlnire din prima, pentru că „Roma nu a fost construită într-o singură zi", dar voi vă vedeți zilnic în autobuz.

Fecioară

În seara asta tu și prietenul tău ați hotărât să faceți o plimbare. Te-ai săturat de restaurante și cluburi așa că o simplă plimbare în parc este un bun prilej pentru a vorbi în liniște și de a găsi romantismul în lucrurile simple.

Balanță

De mult timp tot vrei să mergi la sală, dar azi ți-ai luat inima în dinți și o să mergi până la sală pentru a-ți face un abonament. Nu te speria de faptul că a trecut foarte mult timp de când nu ai mai făcut sport, febra musculară e doar o dovadă că ai lucrat bine, iar exercițiile vor da roade.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel