Horoscop. Marți, 15 martie 2016

Berbec

Se pari că azi ești mai pregătită ca oricând să îți asumi anumite riscuri, lucru care cu siguranță nu este unul rău. Doar așa vei putea avansa atât în carieră, cât și în plan personal și sentimental.

Taur

Dorința ta de libertate este peste limite și vei încerca să faci tot posibilul pentru a te simți așa. Dacă nu ești implicată într-o relație, s-ar putea ca azi să cunoști pe cineva, dar nu trebuie să îți faci griji, deoarece și el pare a fi un „spirit liber", la fel ca tine.

Gemeni

Energia ta de azi este una molipsitoare, la muncă, dar și acasă. Vei profita de aceasta și vei duce la bun sfârșit activitățile care au fost lăsate deoparte și care trebuie neapărat rezolvate.

Rac

Situația ta financiară pare să te preocupe destul de mult. Încearcă să nu te pierzi cu firea, ci găsește modalități de a investi banii pe care îi ai sau implică-te în noi proiecte din care poți obține venituri suplimentare.

Leu

Se pare că în ultima perioadă ai cam neglijat familia și căminul tău. Chiar dacă activitățile de la locul de muncă sunt foarte solicitante, încearcă să găsești o metodă de a echilibra ambele părți, altfel vei avea multe de pierdut.

[citeste si]

Fecioară

Dacă la începutul zilei ești concentrată pe treburile de la birou, spre seară te vei delecta cu o cină în oraș. Un prieten vechi pare să își facă din nou simțită prezența în viața ta, iar acest lucru te va surprinde într-un mod plăcut.

Balanță

Vei avea parte pe tot parcursul zilei de experiențe noi și interesante. Acest lucru te va relaxa și vei avea mai multă energie chiar și pe finalul zilei, energie pe care o vei „consuma" în sala de fitness.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel