HOROSCOP, luna plină în Taur, noiembrie. Voropchievici, PREVIZIUNI

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, sâmbătă seară, în emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3 despre luna plină în taur și cum influențează fiecare zodie. 

Iată ce a spus Mihai Voropchievici: 

HOROSCOP Berbec, noiembrie: Luna plină are un efect extraordinar în luna noiembrie. Berbecii vor intra într-o nouă relație, care poate să fie amoroasă, de serviciu, de afaceri, deci foarte mare atenție pentru că luna noiembrie e plină de oportunități. Totul se va derula pe repede înainte. Nu mai stagnează nimic. Intră într-o etapă nouă a vieții lor, e foarte bine. Vor fi prinși în vârtejul evenimentelor și, de multe ori, nu vor ști ce să facă. Să fie mai răbdători, să ia fiecare acțiuni pas cu pas. 

HOROSCOP  Taur, noiembrie: Devin mai reflexivi, mai analiști. Vine și face un fel de bilanț. Pun evenimentele anterioare cap la cap, analizează ce au greșit, unde. Analizează relațiile în care au fost sau în care încă sunt. Dacă simt că sunt nefericiți, sfatul meu este să schimbe, să nu se complacă într-o situație, relație, prietenie care nu funcționează, e nociv. Relația actuală ar putea să dea anomalii. Ce se întâmplă acum e foarte important pentru viitor. 

HOROSCOP  Gemeni, noiembrie: Să nu ia decizii până pe 20 noiembrie, să vadă ce contează pentru el, ce e important. Se schimbă și ei, și atmosfera din jur, relațiile. Să fie foarte atenția la ce apare în viața lor, să analizeze bine ofertele și să le pună cap la cap. Să nu facă năzdrăvănii. 

HOROSCOP  Rac, noiembrie: Are multe surprize. Secretele mai vechi ies la iveală, multe se schimbă ca să poată evolua. Tensiunile apar după 18. Trebuie să se tempereze, să fie raționali, răbdători, să aibă compasiune pentru cei din jur, dar mai ales pentru ei. 

HOROSCOP Leu, noiembrie: Să se adune ca să aibă forță și tărie pentru că nu toate vor fi așa cum își doresc. Mai există și perioade pline de suspans, vor trebui să țină în balanță toate evenimentele. Este o lună de cumpănă. Să analizeze totul, să nu se vândă pe 2 lei, dar să nu riște să intre în niște lucruri care nu sunt benefice. Să știe să iasă în prim-plan, cum au obiceiul, dar să accepte numai situațiile care-i pot face fericiți. Să nu iasă în prim-plan prin ceva nociv. Abia așteaptă alții să vă bârfească. E luna când trebuie să vă ocupați numai de voi. 

[citeste si]

HOROSCOP Fecioară, noiembrie: Lăsați trecutul în urmă și o legătură care nu a fost favorabilă, care nu are sens și nu a avut pentru voi, lăsați-l să plece. Începeți o nouă etapă. La fel ca și berbecul, vine o nouă etapă, cu o condiție: lăsați critica, analitica, bârfa deoparte. Nu ignora realitatea, trăiește clipa și construiește-ți fericirea dorită. 

HOROSCOP Balanță, noiembrie: Este o perioadă în care primesc o lecție dură vizavi de ceea ce au făcut, trebuie să facă, lovitura vine mai ales pe latura amoroasă. E un fel de piatră de încercare. Fără ascunzișuri. Explozează toate secretele. Diplomația lor se va lovi de sinceritate, vor fi mult mai dure în exprimare. Toate trebuie să se întâmple până-n 17 noiembrie, ulterior s-ar putea să vă pierdeți controlul. 

HOROSCOP Scorpion, noiembrie: Luna plină e în casa relațiilor amoroase, e cu plus sau super plus. Sunt obligați să profite la maxim. Foștii prieteni acum vin și încep să vă arate cu degetul toate greșelile. Voi ați stricat, în general. Vin cu lecții dure cam până pe 10 noiembrie. Controlați-vă reacțiile, apoi cereți acest lucru partenerului. Apărați-vă intimitatea. 

HOROSCOP Săgetător, noiembrie: Le dispare egoismul. Încep să accepte realitățile, aduc pacea în relație și fac câteva schimbări, să nu viseze că ce e bun e în datorie. Să scape de idealism, a fi realiști e mult mai bine.

HOROSCOP Capricorn, noiembrie: E o lună de răzbunări. Analizați-vă bine acțiunile înainte de a intra în conflicte sau de a crea conflicte. Acceptați situațiile, discutați clar, dar nu disperați, pentru că-n viață nu răzbunarea îți aduce satisfacția. 

HOROSCOP Vărsător, noiembrie: Trebuie să se detașeze. De multe ori se complac, rămân în mocirla lucrurilor care nu le plac, dar se bălăcesc în ele. Încercați să schimbați, treceți spre viitor. 

HOROSCOP Pești, noiembrie: Se detașează cu relațiile de cei din jru, dar trebuie să fie clari, direcți cu privire la dreptul lor. Protejați-vă intimitatea. Nu ieșiți din acvariul vostru ca să intrați în mocirla altuia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel