HOROSCOP. Joi, 7 Aprilie 2016

Berbec: ai grijă ce alimente consumi la masa de prânz. E posibil să ai o indigestie sau ceva mai mult. Fii atentă la termenul de valabilitate sau modul în care sunt gătite sau combinate felurire de mâncare.

Taur: o să primești un buchet mare de flori de la băiatul care îți face curte de ceva timp; acesta vrea să te surprindă într-un mod plăcut și chiar reușește.

Gemeni: vrei să îți calci costumul pentru că nevoie de el în următoarele zile. Fii atentă la modul în care manevrezi fierul de călcat, nu ai vrea să strici costumul.

Rac: îți propui ca în seara asta să ieși în club, dar nu ai nici o rochie drăguță, așa că abandonezi idea. După ceva timp, o să îți aduci aminte că ai ceva drăguț, ascuns în fundul dulapului, dar e cam târziu și ceilalți au hotărât să stea acasă.

[citeste si]

Leu: te simți cam ciudat. Orice ți se spune ți se pare că este împotriva ta și menit să îți îngreuneze munca. Ba mai mult, crezi toată lumea are ceva cu tine și îți aruncă o privire răutăcioasă.

Fecioară: filmul pe care îl vei viziona în seara asta te va face să plângi. Povestea prezentată în film te va emoționa atât de tare, încât nu îți vei pute stăpâni lacrimile, chiar dacă prietenul tău e lângă tine.

Balanță: îți vei petrece toată ziua în compania celei mai bune prietene din liceu. Nici nu o să îți da-i seama când a trecut timpul în compania ei, depănând amintiri din timpuri îndepărtate. Noroc că acum aveți telefoane mobile și mai actualizați bârfele.

Citeste mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel