HOROSCOP. Joi, 25 februarie 2016

Berbec

Nu te mira dacă vei dori brusc să te apuci de curățenia în casă ori la birou, eventual să faci ordinea de mult dorită prin documente sau prin debara. Vei fi plină de energie, o ocazie foarte bună pentru a te elibera de stresul acumulat în ultima perioadă. De ce nu începi prin a face ordine și în gânduri și în planurile de viitor?! E ziua perfectă pentru a lua astfel de decizii.

Taur

Prietenele tale vor discuta tot felul de subiecte, eventual vor bârfi, iar tu vei fi în imposibilitatea de a vedea adevărul. Fă tot posibilul să nu îți apleci urechea și să nu tragi concluzii pripite, mai ales dacă e vorba de persoane pe care nu le cunoști prea bine. Nu îți canaliza energia pe astfel de discuții nefolositoare, iar dacă vezi că ele continuă, gândește-te la aspectul că poate ele așa reacționează și atunci când tu nu ești prezentă, vorbindu-te pe la spate.

Gemeni

Vei putea avea parte de o călătorie scurtă, dar care îți va încărca bateriile și te va destinde. Este ziua perfectă pentru a începe o nouă colaborare, de pe urma căreia vei avea numai beneficii. Grupul de prieteni te va ajuta să te relaxezi și să uiți de problemele acumulate în ultima perioadă.

[citeste si]

Rac

Astăzi îți vei folosi energia pentru a dărui și a primi iubire. Va fi o zi dedicată persoanei iubite și/sau copiilor. Vei fi creativă, dornică de aventuri noi. Relaxarea va fi la cote maxime și te va ajuta să gândești limpede în luarea unor decizii importante.

Leu

E momentul luării unor decizii serioase în ceea ce privește situația familială. Cu toate că ai tot amânat acest moment, nu o vei putea face la nesfârșit. Astăzi nu vei putea da înapoi. Chiar dacă nu e prea clar ce se zărește la orizont, totul va fi în beneficial tău.

Fecioară

Fă-ți timp liber pentru a te bucura de familie. Stresul acumulat în ultimele zile te va face să fii irascibilă, chiar și față de cei dragi. Există riscul apariției unei discuții aprinse, tocmai din cauza stresului. Nu cred că îți dorești să se destrame relația cu partenerul, dar aceasta va putea ajunge să fie inevitabilă dacă vei continua să fii impulsivă și să nu asculți și părerea acestuia.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel