HOROSCOP: Învață să îl seduci, în funcție de zodie

Berbec

Pentru a-l cuceri trebuie sa-i dai senzatia ca esti o prada pe care cu greu poate pune mana. Nu te lasa usor si poti fi chiar indiferenta. Daca te place, instinctul lui va face totul pentru tine.

Taur

Avand in vedere ca el este tipul familist, va fi pe deplin atras de tine, daca il suprinzi cu ceva romantic: o cina sau o escapada in doi ar fi cele mai bune moduri in care o poti face.

Gemeni

Pe el il poti seduce prin tot felul de jocuri, dar implicat 100% va fi doar in momentul in care veti face dragoste. Trebuie sa-l surprinzi de fiecare data si sa nu-i lasi timp sa se plictiseasca.

Rac

Un Rac are nevoie de siguranta pentru a se desfasura. Fa-l sa se simta iubit si da-i certitudinea ca pentru tine e mult mai important si nu este doar o aventura. Sustine-l si sprijina-l in toate demersurile sale.

Leu

Trebuie sa stii ca daca ti-ai ales un Leu, trebuie sa-l faci zilnic sa se simta ca atare. Nevoile lui sa fie mai presus de ale tale si ceea ce isi doreste sa fie porunca pentru tine daca iti doresti o relatie frumoasa.

Fecioara

Este un perfectionist asa ca daca il vei lasa pe el sa se ocupe de majoritatea lucrurilor, probabil va fi multumit si se va declara de-a dreptul cucerit. Il poti seduce cu usurinta insa trebuie sa ai mare grija de aspectul tau fizic.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel