HOROSCOP: Fixuri și obsesii ale fiecărei zodii în parte

Berbec

Nu suporți plictiseala și cauți mereu să te implici în activități care să te solicite cât de cât fizic. Dacă cineva însă îți spune ce anume să faci, cu siguranță nu vei aprecia atât de mult acest lucru, deoarece nu vrei ca cei din jur să hotărască în numele tău.

Taur

Dacă ai vrut să pui o vază pe noptiera din dormitor, poi acolo ar trebui să rămână, dacă cineva din casă va încerca să o mute în alt loc, cu siguranță vei isca un scandal de propoții mari, unul care bineînțeles nu își are rostul.

Gemeni

Persoane calme din fire, nativele acestei zodii nu vor ca nimeni să le umbrească această stare zen pe care par să o aibă mereu. Dacă cineva o să le calce pe coadă, tensiunea lor va urca imediat și ar fi bine să dispăreți din fața lor într-un astfel de moment.

[citeste si]

Rac

Indiferent unde ar fi, femeia rac nu suportă să nu vadă lucrurile organizate ca la ea acasă. Dacă vede că un tablou nu stă drept, iar aici nu ne referim la cel din casa ei, nu va ezita să nu-l așeze în poziția corectă. Știe că nu este în regulă să-și manifeste obsesiile și fixurile atunci când este în vizită, însă nu se poate abține.

Leu

Atenție, atenție și iar atenție. Dacă nu-i acorzi acest lucru în măsura dorită, ei bine, pregătește-te să ai parte de reproșuri interminabile. Dacă femeia leu va depune eforturi serioase pentru a arăta bine, va trebui să sari imediat cu complimente și laude ca să-i dai de înțeles că acestea sunt observate și apreciate.

Fecioară

Femeia fecioară are un spirit de observație ieșit din comun, așa că ar fi bine să nu le superi cu absolut nimic. Dacă pune un pahar de apă pe masă, chiar dacă nu și-l dorește în acel moment, vrea să-l vadă exact în același loc chiar și peste o oră, neatins bineînțeles!

Balanță

Nativa acestei zodii vrea mereu să aibă parte de echilibru din toate punctele de vedere. Dacă inteționezi să tragi de ea mai mult într-o anumită parte, ar fi bine să îți iei gândul de la așa ceva. Ori faci pe placul ei, ori nu!

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel