HOROSCOP februarie IUBIRE. Ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești
Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești

Astrele pregătesc unele schimbări pentru luna februarie pe plan sentimental.

Berbec

Toate indiciile arată că luna februarie va fi una benefică pentru tine pe plan sentimental. Toate relaţiile tale, indiferent dacă e vorba de cea amoroasă sau de prietenie, vor avea o evoluţie spectaculoasă. Nimic nu stă în calea fericirii tale atât timp cât încerci să îţi îmbunătăţeşti abilităţile de comunicare şi ai o mai mare dorinţă de a socializa şi de a te deschide în faţa oamenilor.

Taur

Nu vei obţine nimic cu uşurinţă luna aceasta, cel puţin nu pe plan amoros. Cu toate acestea, într-un final vei avea rezultatele dorite. E nevoie de câteva compromisuri, dar va merita din plin. Este foarte important ca deciziile tale să nu fie impulsive.

Gemeni

Luna februarie va veni cu multă acţiune pentru tine, cu toate că nu te aşteptai la asta. Vei ajunge să tânjeşti după plictiseala din cuplu pe care o urai, dar nu e chiar o tragedie. Vestea proastă e că agitaţia nu e mereu una pozitivă, uneori ea te extenuează şi îţi macină orice urmă de energie. Indiferent de ceea ce întâmpini în cale în această perioadă, e clar că relaţia ta nu poate fi dezbinată.

Rac

Luna februarie va fi destul de dificilă pentru tine în cazul în care ai o familie de întreţinut. Dacă ai copii, cu siguranţă ei vor fi prioritatea ta. Încearcă să laşi orice alt lucru deoparte pentru a putea fi alături celor dragi atunci când au nevoie. 

Leu

Îţi vine să iei în braţe pe toată lumea. Dacă eşti singură, un pretendent va fi încântat de schimbarea ta de atitudine.

[citeste si] 

Fecioară

Îi cauţi nod în papură partenerului tot mai des. Cântăreşte bine lucrurile înainte de a lua o decizie serioasă.

Balanță

Luna februarie vine cu multe reproşuri din partea persoanei iubite.

Scorpion

Ai atât de multe lucruri de făcut, încât nu îţi mai stă gândul la a-ţi împăca şi partenerul de viaţă. Vestea bună este că relaţia dintre voi este una strânsă şi profundă, lucru care vă poate salva în momentele voastre de cumpănă. 

Săgetător

Vei traversa anumite momente de cumpănă care te vor slei de puteri. Nu vei reuşi să răzbaţi dacă nu accepţi ajutorul familiei. Poate fi vorba despre o infidelitate sau despre o problemă mai veche cu partenerul de viaţă care reapare în peisaj.

Capricorn

Voi doi formaţi o echipă şi se pare că în ultima perioadă ai început să uiţi acest lucru. Încearcă să îţi revii, cât încă nu e prea târziu.

Vărsător

Nu e exclus să primeşti chiar şi o cerere în căsătorie, dar nu e cazul să te grăbeşti cu privire la astfel de decizii măreţe. Axează-te pe distracţie şi fă o selecţie în rândul admiratorilor, nu toţi sunt aşa cum spun.

Pești

Învaţă să apreciezi mai mult ceea ce ai, potrivit eva.ro. Cu toate că ai lipsuri pe alte planuri, cel sentimental nu îţi aduce motiv de nemulţumire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel