HOROSCOP, duminică, 9 octombrie 2016

BERBEC

Sunt posibile unele dificultăți financiare, dar nu este cazul să demoralizați. Poți primi un ajutor nesperat din partea unei rude mai în vârstă care îți rezolvă o parte din probleme.

Taur

Succesul îți surâde astăzi, atât pe plan sentimental, cât și în plan financiar. Ascultă-ți intuiția și vei lua cele mai bune decizii.

Gemeni

 Relațiile cu prietenii pot suferi astăzi, de aceea nu trebuie să ții morțiș să ai dreptate în anumite privințe. O deziluzie sentimentală îți poate strica ziua.

Rac

Te simți în largul tău, înconjurat de prietenii tăi. Planifici să pleci cu persoana iubită într-o mini-vacanță, în care să vă reîncărcați bateriile.

Leu

Ești pus în fața unei decizii foarte importante, de aceea nu trebuie să te grăbești. Munca și eforturile depuse până acum încep să producă rezultate.

Fecioară

 Treci printr-un moment favorabil și ai ocazia de a începe o nouă activitate ale cărei rezultate se vor vede în viitor. Nu-ți fie teamă, rezultatele vor fi favorabile.

Balanță

Îți dorești să îți începi o afacere și primești sfaturi prețioase. Spre amiază, este posibil să ai o dispută aprinsă cu un membru al familiei.

Scorpion

Duminică: Azi se ivește posibilitatea unei rezolvări pentru o problemă financiară care te enervează de ceva vreme. Profită de această ocazie și scapă de acest impas.

Săgetător

Sâmbătă: Planurile pe care le-ai făcut cu familia merg foate bine, iar toți din jurul tău par într-o armonie de deplină.

Duminică: A venit momentul în care să te gândești serios la planurile de viitor. Persoana iubită așteaptă ca tu să iei o decizie finală. Nu mai trage de timp.

Capricorn

Relațiile cu prietenii și cu rudele sunt la un nivel maxim de încredere. Primești vizita unor persoane care își fac ziua mai bună.

Vărsător

Sunt posibile unele discuții în contradictoriu cu persoana dragă, dar nu este nimic care să te îngrijoreze. Este posibil ca o persoană mai în vârstă să îți dea un sfat important.

Pești

Te macină o problemă sentimentală de mai multă vreme, dar nu ți-ai făcut încă curaj să vorbești despre ea. Nu strică să vorbești despre asta cu unul dintre membrii familiei tale.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel