Horoscop de weekend 31 Octombrie – 1 Noiembrie 2015

Berbec

In acest weekend, vei fi sustinut din toate punctele de vedere. Iti vor fi alaturi atat familia cat si prietenii, iar atat timp cat le asculti sfaturile, ai incredere ca tot ce vei incepe, vei duce la bun sfarsit si vei avea succes.

Taur

Tot ce te deranjeaza, este starea financiara, insa fa abstractie si bucura-te de aceste zile alaturi de familie sau de partener, deoarece sunt favorizate calatoriile si excursiile in alta tara.

Gemeni

Sunt zile prielnice pentru incheierea unor afaceri profitabile sau pentru inceperea unor noi colaborari. Insa, evita investirea a multi bani intr-o afacere care pare dubioasa inca de la inceput. Planuieste o escapada alaturi de prieteni!

[citeste si]

Rac

Acest sfarsit de saptamana iti aduce batai de cap, deoarece esti nevoit sa renunti la activitatile care nu iti mai aduc destule satisfactii materiale si iti ocupa mult timp; scoate din viata ta si persoanele care simti ca nu te mai fac fericit.

Leu

Este un weekend tensionat pentru tine, asa ca ai grija cum manageriezi toate relatiile cu ceilalti. Nu stai bine nici pe plan profesional, nici pe cel al sanatatii, deoarece esti nevoit sa urmezi un tratament de lunga durata.

Fecioara

Sunt favorizate iesirile cu familia si incepi sa iti faci planuri pe termen lung. Este nevoie sa asculti de sfaturile celor din jur si sa incerci sa fii prudent cu resursele financiare. Duminica vei organiza o masa in familie.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel