HOROSCOP de weekend, 3-5 iunie 2016

Berbec

Se pare că zilele tale sunt din ce în ce mai liniștite, chiar și în wekend. Vei avea parte de momente de realxare și vei petrece câteva clipe frumoase alături de familia ta.

Taur

Vei profita de acest weekend pentru a face puțină ordine în viața ta. Una dintre cunoștințele tale se pare că te-a deranjat destul de mult pe parcursul săptămânii, însă nu ai luat nicio măsură în această privință, dar nimic nu te mai ține în loc acum.

Gemeni

Familia ta pare să aibă anumite probleme și tu vei fi prima persoană care va sări în ajutor. Te simți puțin „cu musca pe căciulă", deoarece nu prea ai fost alături de cei dragi în ultima perioadă și vezi acum ocazia ideală pentru a te revanșa.

Rac

Weekendul acesta vei fi tot la muncă, însă în interes propriu. Vei face un fel de analiză a situațiilor tale, atât a celei financiare cât și a celei sentimentale, pentru a vedea care dintre acestea necesită anumite îmbunătățiri.

[citeste si]

Leu

Căminul tău va fi plin de armonie pe parcursul întregului weekend. Nimeni și nimic nu va reuși să strice această armonie, iar partenerul tău pare să fie lipit de tine, deoarece te va răsfăța întruna și pare a nu-ți mai da drumul din brațe.

Fecioară

Weekendul tău pare a fi unul desprins din filmele de dragoste. Vei face gesturi de iubire pentru partenerul tău care te vor surprinde chiar și pe tine. Nu înțelegi de unde vine acest comportament, dar cu siguranță atmosfera din casă va fi una foarte plăcută.

Balanță

Unul dintre membrii familiei tale va avea motive serioase de sărbătoare în acest sfârșit de săptămână. Cu toții veți fi alături de el și veți sărbători așa cum numai la voi în familie se sărbătoresc reușitele sau diverse evenimente pe care aveți obiceiul să le organizați.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel