Horoscop de weekend 28-30 August 2015

Berbec

În mintea ta se derulează lucruri cu o viteză impresionantă. Nu te poţi concentra şi poţi pierde din vedere aspectele care contează. Nu e momentul să te laşi pradă visurilor. E nevoie să explorezi toate alternativele corecte.

Taur

Planurile tale în legătură cu banii nu prea au corespondent în realitate. Trebuie să îţi ţii mintea deschisă şi să iei în calcul toate posibilităţile. Nu apela la lene. Ea nu aduce nimic bun, din contră, te poate conduce pe un drum greşit.

Gemeni

Ţi se pare că ai ratat o şansă unică şi acum îţi aduci tristeţea pe nişte culmi atât de înalte încât îi obligi pe toţi să ia parte la victimizarea ta. Nu te panica şi gândeşte în perspectivă.

Rac

În acest weekend, creativitatea ta va atinge cote maxime. Ai liber să meditezi, să asculţi muzică, să faci orice ca să te relaxezi. Poţi amâna revenirea la realitate de luni încolo. Rezultatele concrete vor veni în viitor!

Leu

Te sperii atunci când te gândeşti la viitor şi îţi faci tot felul de scenarii. Aspiraţiile tale sunt cele pe care trebuie să te concentrezi, însă într-un mod mai artistic. Ele nu se pot materializa acum în planuri. Din păcate, nu e un moment prielnic pentru pragmatism.

Fecioară

Lipsa progresului la muncă ţi-a adus multe frustrări care continuă şi în weekend. Ai tendinţa să comunici deschis despre acestea şi despre stările tale de nesiguranţă, lucru care nu îţi va aduce niciun beneficiu. Nu îţi închide inima, dar protejeaz-o!

Citește horoscopul pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel