Horoscop de weekend 20-22 Mai 2016

Horoscopul de weekend 20-22 Mai 2016. Citeste horoscopul de weekend 20-22 Mai si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.


Berbec

Ți se face o propunere de a pleca într-o călătorie scurtă, pe care nu o poți refuza. Chiar dacă nu stai foarte bine la capitolul bani, vei cere unei prietene bune un mic împrumut și tot vei pleca, doar de dragul de a nu mai sta închisă în casă.

Taur

Pare a fi perioada ideală pentru a pune capăt unui conflict care a apărut în urmă cu câteva zile și care pare să nu te lase nici să te odihnești. Nu te vei sfii și vei fi tu cea care va face primul pas, fără a sta pe gânduri. 

Gemeni

Se pare că în casa ta este o dezordine de nedescris și nu mai poți sta într-un astfel de mediu. Ziua de sâmbătă o vei petrece făcând curățenie, iar duminică vei pleca în vizită la rudele tale pe care nu le-ai mai văzut de ceva timp.

Rac

Chiar dacă preferi uneori să stai singură și să reflectezi la anumie lucruri, în acest weekend vrei să te înconjori de persoanele dragi, în special de cei din familia ta.

Leu

Weekendul acesta pare a fi unul destul de avantajos pentru tine din punct de vedere financiar. Vei primi o sumă de bani din partea unei rude, sumă pe care nu vei fi nevoită să o returnezi.

Citeste horoscopul de weekend complet pe YVE.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel