HOROSCOP. De ce nu ai găsit încă prințul pe cal alb și ce are de spus zodia ta

Te lovești de numeroase semne de întrebare din cauza faptului că nu ți-ai găsit încă jumătatea? Iată ce are semnul tău zodiacal de spus în această privință.

Berbec

Setea de independență este probabil piedica ta în această situație. Chiar dacă îți dorești mereu să fii pe cont propriu, uneori trebuie să ai un tovarăș de drum în viață, iar acesta poate fi chiar partenerul tău.

Taur

Nu înceta să depui eforturi în ceea ce privește dezvoltarea propriei persoane. Chiar dacă ai deja o relație, nu trebuie să te neglijezi crezând că deja baza este una solidă. Aceasta poate fi oricând afectată dacă nu te îngrijești așa cum se așteaptă partenerul tău.

Gemeni

Probabil orientarea ta spre experimentare lasă de dorit, iar din această cauză, starea de bine și zona de confort este principala ta piedică și te ține mereu în loc. Fii deschisă mereu la noi idei și propuneri și nu te comporta ca o bătrână.

[citeste si]

Rac

Fii atentă la ce subiecte de discuție abordezi, în special în primele momente din relație. Dacă lași urme de îndoială încă de la început, să nu te aștepți ca lucrurile să evolueze înspre bine, mai ales pe o perioadă de timp mai îndelungată.

Leu

Nu te încăpățâna să ai mereu dreptate și să câștigi orice luptă. Dacă vrei să fii mereu fruntașă și să ai dreptate, s-ar putea să te trezești cu războiul pierdut. Învață să lași de la tine și nu încerca să domini mereu.

Fecioară

Dacă nu depui eforturile necesare și te arați dezinteresată înainte ca relația să înceapă, s-ar putea să nici nu o trăiești. Chiar dacă ești mai timidă în a-ți exterioriza sentimentele, ar fi bine măcar să dai un indiciu că s-ar putea să iasă ceva.

Balanță

Ai obiceiul prost de a alege parteneri care încă mai au mult de lucrat la aspectele ce țin de relația amoroasă. Punctele minus nu sunt neapărat la tine, însă partenerii pe care-i alegi au multe aspecte de îmbunătățit.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel