HOROSCOP: Cum tratezi o ceartă cu fiecare zodie în parte

Dacă cunoaștem bine persoanele cu care avem de-a face într-o astfel de situație, ne este ușor să evităm un dezastru, însă dacă nu știm cum reacționează acestea în astfel de cazuri, s-ar putea să ajungem actorii unui film prost.

Berbec: Nu ceda

Dacă tu știi despre ce vorbești, ba mai mult, aduci și dovezi clare referitoare la ceea ce afirmi, nu renunța la ideile tale. Nativele acestei zodii mereu susțin una și bună, chiar dacă nu sunt cunoscătoare a subiectului abordat. Așa că, dacă ești sigură pe tine, rămâi așa!

Taur: Creează o atmosferă plăcută

Chiar dacă este vorba de o eventuală ceartă, dacă reușești să sensibilizezi simțurile femeii taur, aceasta va lăsa puțin de la ea, iar nervii ei vor reuși să fie ținuți în frâu. Pune muzică, creează o atmosferă relaxantă, iar femeia taur nici că va putea să „sară" cu gura pe tine.

Gemeni: Nu-ți scoate la iveală sentimentele sau emoțiile

Dacă femeia gemeni își va da seama ce se ascunde în spatele cuvintelor tale cu adevărat, fii sigură că va ataca acel „punct fierbinte". Niciodată să nu lași emoțiile sau sentimentele să te conducă într-o ceartă cu femeia gemeni, vei pierde din start.

Rac: Păstrează-ți calmul

Nu este greu să ai dreptate atunci când porți o discuție în contradictoriu cu femeia rac, aceasta este deschisă de obicei la ideile ce provin din exterior. Încearcă să fii explicită și să nu lași urme de îndoială în ceea ce spui.

[citeste si]

Leu: Amăgește

Dacă-i lași impresia femeii leu că ea are dreptate și că este o mai bună cunoscătoare a subiectului abordat, orice pericol va fi evitat. Chiar dacă ești tu cea care spune cele mai plauzibile afirmații la final, femeia leu va sublinia ideea că ea a avut dreptate.

Fecioară: Spune-i că are probleme de sănătate

Dacă o vei face pe femeia fecioară să creadă că toate probleme care le ridică sunt din cauza unei boli ascunse pe care o poate avea, aceasta nici că se va mai obosi să aducă alte argumente, va ceda și îți va urma sfatul.

Balanță: Fii mereu sinceră

Dacă vrei să eviți un scandal cu femeia balanță, cel mai bine este să dai mereu cărțile pe față, indiferent despre ce anume este vorba. Aceasta este o persoană înțelegătoare și mereu deschisă la opiniile celor din jur, dar nu o minți!

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel