HOROSCOP: Cum te dai de gol atunci când înșeli în funcție de zodie

Minciuna are picioare scurte și adevărul reușește mereu să iasă la iveală într-un fel sau altul, indiferent despre ce anume este vorba.

Berbec

Deși este considerată o persoană puternică, nativa acestei zodii va reuși să-și piardă foarte repede calmul atunci când va fi întrebată dacă a înșelat sau nu. Șiruri lungi de întrebări vor fi elementul care va reuși să o facă pe nativa acestei zodii să se dea de gol, iar nervii nu vor întârzia să apară.

Taur

O stare tensionată și încordată va reuși să aducă adevărul la suprafață în cazul femeii taur. Prin această tensiune care va pune stăpânire pe ea, femeia taur va reuși să dea de bănuit iar secretul ei nu va mai putea fi păstrat în taină.

Gemeni

Femeia gemeni va evita cu desăvârșire să abordeze orice subiect care face referire la înșelat, chiar dacă nu este vorba de persoana ei. Acest lucru o va demasca și va scoate la iveală secretul ei ascuns cu privire la acest subiect.

[citeste si]

Rac

Dacă vei observa că femeia rac devine mai rece, este un semn clar că aceasta te înșeală. Odată ce aceasta calcă strâmb, șansele ca, comportamentul ei să fie la fel de afectuos și călduros sunt destul de mici.

Leu

Deși par a fi mereu stăpâne pe ele, nativele acestui semn zodiacal ajung să aibă un comportament care lasă mult de dorit odată ce au înșelat. Sentimentul de regret va reuși să le domine oarecum și nu vor reuși să mai țină ascunse faptele săvârșite.

Fecioară

Dacă atitudinea femeii fecioară începe să de schimbe, este un semn clar că aceasta a călcat strâmb. Odată ce interesul acesteia lasă de dorit, este un semn de îndoială mai mult decât evident.

Balanță

Femeia balanță reușește destul de bine să ascundă momentele în care aceasta a greșit iar uneori apelează la mici minciunele pentru a masca ceea ce a făcut. Cu toate acestea, evitarea unor discuții vor da de bănuit și mai devreme sau mai târziu va confesa ceea ce a făcut.

Citeste mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel