HOROSCOP: Cum reacționezi la tristețe în funcție de zodie

Berbec

În cazul femeii berbec, tristețea duce la nervi și furie. Dacă aceasta este supărată, imediat o va enerva orice lucru, oricânt de mărunt din jurul ei. Entuziasmul va dispărea și o să existe și posibilitatea de a apărea și certuri.

Taur

Tristețea, în cazul femii taur, duce la izolare și mâncat mult. Totul va fi ca o reacție în lanț, iar un lucru va duce la altul. Chiar și certurile vor fi mai multe și mai dese, cauzele fiind foarte variate.
Gemeni
Tristețea va duce la îngrijorare în cazul nativelor acestei zodii. Dacă aceasta va dura o perioadă de timp destul de îndelungată, și grijile se vor înmulți, iar capacitatea de le face față va scădea semnificativ.

Rac

Lacrimi peste lacrimi. Această perioadă de tristețe a femeii rac nu va putea fi ascunsă sub nici o formă. Aceasta va trage ture de plâns serioase și uneori chiar și interminabile. Toată lumea din jur va ști că aceasta nu trece prin cele mai frumoase clipe din viața ei.

Leu

Femeia leu va ajunge în faza în care va suferi de o cădere nervoasă. Tristețea alături de puțin stres îi vor pune capăt, însă atunci când va simți că nu mai poate, va apela la ajutorul cuiva, cel mai probabil la sfaturi venite din partea acestuia.

[citeste si]

Fecioară

Când este tristă, femeia fecioară nu prea se arată, însă se închide în ea și tot va da de bănuit. Atunci când vor fi purtate conversații în preajma ei, aceasta nu se va mai implica la fel cum o făcea și alte dăți, dar când va aduce un argument, cu siguranță va fi unul în contradictoriu.

Balanță

Socializare aproape egală cu zero. Odată supărată, femeia balanță preferă să petreacă puțin timp de una singură, fiind acompaniată doar de gândurile ei. Chiar dacă uneori are impresia că nu își mai revine, se concentrează asupra acelor lucruri care știe că o fac fericită.

Scorpion

Este foarte probabil ca femeia scorpion să devină violentă, dar cert este că va deveni melancolică și chiar paranoică. Gândurile ei vor deveni din ce în ce mai sumbre iar imaginația va aduce și ea o parte din contribuție.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel