HOROSCOP: Cum îţi dai seama că iubitul te înşală în funcţie de zodie

Un om fals întotdeauna se remarcă prin caracterul lui aparte. Dar ca să îţi poţi da seama la ce anume să te aştepţi din partea iubitului tău, noi îţi putem oferi câteva sugestii în funcţie de fiecare zodie.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

În cazul Berbecilor, este uşor să îţi dai seama dacă te înşală sau nu, deoarece în momentul în care tu te îndoieşti de fidelitatea lui şi începi să îl stresezi cu întrebările, acesta devine agitat şi nervos, semn că are ceva de ascuns.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt caractere sincere, sunt siguri pe ei înșiși. Însă, dacă devin agitaţi fără niciun motiv, înseamnă că ceva e putred la mijloc.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt persoane de obicei deschise, cărora nu le este ruşine să vorbească despre un anumit subiect. Dacă refuză să îţi răspundă la întrebările tale despre o eventuală infidelitate, aceştia încearcă să schimbe subiectul şi să meargă mai departe.

[citeste si]

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii Rac fac parte dintre cele mai iubitoare zodii. Dacă observaţi că relaţia voastră a început să se răcească, ar fi cazul să vă puneţi două întrebări: ori tu l-ai supărat, fără să îţi dai seama, ori acesta te înşală.

Leu (23 iulie – 23 august)

Deşi sunt firi calme, din cauza faptului că au o relaţie extraconjugală, se vor comporta din ce în ce mai urât. Acesta e semnul că au sigur pe cineva.

Fecioară (23 august – 23 septembrie)

Nativii Fecioară sunt firi destul de deschise şi foarte preocupate de tot ceea ce face persoana dragă. Dacă observi faptul că el este din ce în ce mai distant, mai nepăsător şi mai rece, atunci înseamnă că există o a două persoană în viaţa lui.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel