HOROSCOP. Cum abordezi o boală în funcție de zodie

Fiecare dintre noi ajunge la un moment dat să se confrunte cu o boală mai puțin sau mai mult gravă.

Modul în care o abordăm însă este total diferit și nu există două persoane care să reacționeze la fel sau care să o combată identic ca o altă persoană.

Iată cum anume abordezi o eventuală boală în funcție de semnul tău zodiacal:

Berbec

Fie că este vorba despre ceva mai grav sau mai puțin grav, femeia berbec încearcă mereu să fie optimisă și își culege puterile pentru a putea face față cu brio bolii care pune stăpânire asupra ei. Are o energie de invidiat, iar aceasta este mereu sursa ei de putere pentru a putea merge înainte.

Taur

Încăpățânarea este cea care o împiedică pe femeia taur să se vindece cât mai devreme atunci când se confruntă cu o boală. Aceasta va accepta în ultim moment să viziteze un medic și va spera ca boala să se vindece de la sine.

Gemeni

Femeia gemeni este un pacient care va ridica cele mai mari bătăi de cap unui medic. Odată ce aceasta este diagnosticată cu o boală, chiar și una care nu este foarte gravă, aceasta își va dori să fie vindecată cât mai repede, dacă se poate chiar pe loc, ceea ce este imposibil. Uneori uită de tratament și totuși nu înțelege de ce starea ei de sănătate nu se ameliorează.

Rac

Odată ce ajunge să fie bolnavă, nativa acestei zodii devine foarte irascibilă și nu suportă prezența nimănui. Medicii sunt sigurii care au ce căuta în peisaj în astfel de momente și va merge fără nici un fel te temere la aceștia pentru un consult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel