Urmărește emisiunea live


HOROSCOP: Cele mai norocoase zodii din 2016

Rac

Pentru tine, surprizele par să nu mai cunoască nici o limită. Că vine vorba de zile bune, că vine vorba de zile mai puțin bune, familia ta pare să nu te lase nici măcar o clipă să treci singur prin acestea, iar acest lucru este, cu siguranță, unul bun. Dacă până acum starea ta amoroasă nu se număra printre motivele de laudă, ei bine, placa se schimbă. Se pare că o persoană care te va face să îți schimbi total părerea despre relații, își va face apariția în viața ta și o să ajungeți să vă propuneți planuri mărețe împreună, o mare parte din ele reușind să le și realizați până la sfârșitul verii.

Fecioară

Anul 2016 este anul oportunităților pentru tine. La fiecare pas vei găsi câte un trifoi cu patru foi și toate călătoriile pe care vei avea ocazia să le faci îți vor aduce experiențe care te vor ajuta în carieră, și nu numai. În schimb, scordă atenție persoanelor din jur, deoarece există unele riscuri, ca în urma succeselor pe care le vei avea în acest an, să ajungi să fii invidiată de cei la care te aștepți mai puțin.

[citeste si]

Pești

Se pare că semnul tău zodiacal este unul dintre cele mai norocoase în noul an. Bugetele tale vor cunoaște creșteri semnificative și vei găsi chiar metode prospere de a-i investi. Dacă anul 2015 s-a încheiat cu unele conflicte, poți sta liniștită; încă de la începutul lunii ianuarie lucrurile au început să revină la normal și unele promisiuni primite din partea prietenelor vor prinde contur. Vei păși încrezătoare în noi direcții, iar acest lucru nu va rămâne neobservat.

Taur

Noul an îți va aduce un plus de energie și vei găsi cele mai bune metode de a profita de acest lucru. În ceea ce privește cariera ta, aceasta va găsi căi de înflorire și îți va aduce venituri considerabile care îți vor permite să-ți petreci concediul într-o locație la care visai de multă vreme. Prin diverse călătorii pe care le vei face, vei avea numeroase ocazii de a te dezvolta personal; să nu le privești cu teamă, ba din contră, pășește curajoasă înspre ele și nu vei avea nimic de pierdut.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel