HOROSCOP. Ce şanse ai să-ţi găseşti marea iubire în Octombrie 2015

Berbec

Dacă aveţi deja o relaţie serioasă, de ceva timp, nu se pune problema de întâlnirea unei persoane noi. Dacă sunteţi singur însă, aveţi toate şansele să va îndrăgostiţi, dar dacă sunteţi dispus să lăsaţi garda jos.

Taur

Ati avut un an destul de solicitant, aşa că 2015 v-a surprins în cele mai plăcute moduri. La sfârşitul lunii trecute aţi fost tentat cu fel de fel de aventuri şi aţi întâlnit persoane capabile să va ofere exact ce aveţi nevoie. Alegerea este la dumneavoastră.

[citeste si]

Gemeni

Începând cu această luna, va veţi dori să va aşezaţi la casa dumneavoastră, să va liniştiţi, iar pentru aceasta aveţi nevoie alături de o persoană de încredere, pe care va puteţi baza în orice fel de circumstanţă. Nu staţi prea mult pe gânduri şi acţionaţi.

Rac

În aria sentimentală nu este nimic sigur. Ori va poate surprinde ceva în mod plăcut si sa rămâneţi mult timp implicat în relaţie, ori va fi o perioada în care simţiţi nevoia să va regăsiţi cu propria persoană.

Leu

Începeţi să va relaxaţi puţin şi să nu mai trageţi atât de tare cu dinții de o relaţie care nu mai duce nicăieri. Sunt şanse să va găsiţi iubirea/ iubirile, însă nu cea pe care o căutaţi pentru toată viaţă.

Fecioara

Sunteţi extrem de pasional, şarmant şi mai mereu veţi fi prins în diferite relaţii de lungă sau de scurtă durata. În octombrie, însă, lucrurile se vor concretiza cu persoana pe care o aveţi alături de mai mult timp.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel