HOROSCOP: Ce preferi să citești în funcție de zodie

Berbec

Se pare că femeia berbec nu se omoară foarte mult cu cititul, dar atunci când o face preferă să fie o povestioară scurtă și care să-i capteze atenția încă de la parcurgerea primelor rânduri. Cu toate acestea biblioteca ei pare a fi populată cu numeroase cărți sau chiar reviste.

Taur

Preferințele nativelor acestei zodii se îndreaptă spre acele cărți care sunt considerate ca fiind clasice. Ele preferă să aibe pe rafturile bibliotecii cărți care au etichete de „ediții limitate", unele dintre acestea fiind și foarte greu de găsit.

Gemeni

Femeia gemeni nu vede o carte ca fiind doar un material de citit. Majoritatea conversațiilor sale pornesc de la această temă și adoră acele cărți care sunt pline de ilustrații și imagini care oferă suportul textului din cartea respectivă.

Rac

Cu siguranță cărțile care au un fir narativ imprevizibil și plin de mister se află în topul preferințelor femeii rac. Îi place să se „afunde" în povestea descrisă și trăiește imaginar tot ceea ce este descris în aceasta.

Leu

Fiind o personalitate care nu se poate caracteriza prin intermediul banalului sau a plictisitorului, femeia leu are o puternică înclinație spre acele cărți care descriu momentele istorice sau viața unor personalități care au reușit să iasă în evidență prin inteligența lor.

Fecioară

Pasionate de analiză și cu un simț ușor critic, nativele acestei zodii par a fi iubitoare de manufacturi și reviste care oferă tot felul de sfaturi referitoare la grădinărit sau idei despre cum ai putea să îți decorezi locuința.

Balanță

Balanțele îndrăgesc acele romane care descriu povești clasice sau cărțile în urma cărora au fost realizate diverse filme. Puțin mister nu strică, fiind pasionate de tot ceea ce ține de imaginar și un „strop" de creativitate.
Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel