HOROSCOP. Ce decoraţiuni de Crăciun preferă fiecare zodie

Astrologii sunt de părere că preferinţele în materie de decoraţiuni de Crăciun sunt "dictate" de zodie.

Iată care sunt decorațiunile pe care le preferă fiecare zodie în parte:

Berbecul nu are pretenţii exagerate în ceea ce priveşte decoraţiunile de sărbători. Pot fi decoraţiuni pe carton, simple şi ieftine. Important este ca acestea să nu se repete ani la rând, deoarece nativii din această zodie se plictisesc repede.

Taurii sunt la curent cu toate modelele noi de decoraţiuni care apar în magazine, inclusiv miniaturile cu staul şi magi. Taurii îşi împodobesc casa cu atenţie, alegând maxim două culori, pentru un aspect elegant şi discret. Prefera culorile clasice, precum argintiul şi albul.

Gemenii vor să încerce orice este nou în materie de decoraţiuni de sărbători. Cei mai extravaganţi brazi de Crăciun par concepuţi special pentru Gemeni. Îşi împodobesc casa cu materiale reciclate, decoraţiuni împrumutate sau lucruri cumpărate pe ultima sută de metri, într-o combinaţie originală.

Racii fac parte din acea categorie de persoane care în fiecare an scot de la naftalină un înger de cristal moştenire de familie sau o altă podoabă cu valoare sentimentală. Racii preferă decoraţiunile tradiţionale de sărbători, în roşu, auriu şi alb. 

[citeste si]

Leului nici nu-i trece prin cap ideea de decoraţiuni handmade. Nativii Leu cumpără cele mai scumpe şi mai inedite ornamente de sărăbători pentru a se asigura ca invitaţii lor de Crăciun sau Revelion vor fi profund impresionaţi. Decoraţiunile preferate de Lei sunt mari, strălucitoare şi costisitoare.

Fecioarei nu-i place să scoată prea mulţi bani din buzunar pentru decoraţiunile de Crăciun. În schimb, se foloseşte de propria inspiraţie pentru a crea propriile ornamente de sărbători. Acolo unde simţul artistic lipseşte, nativii zodiei se mulţumesc să cumpere câteva decoraţiuni clasice şi durabile.

Balanţa este capabilă să se bucure ca un copil de decorarea casei pentru sărbătorile de iarnă. Nativii zodiei cheltuiesc mulţi bani pentru a obţine un decor feeric, rupt parcă din revistele de decoraţiuni interioare. Cele mai atractive ornamente de sărbători pentru Balanţă sunt cele strălucitoare, în culori vii, asemănătoare bijuteriilor.

Scorpionul lasă în grija altcuiva decorarea casei de sărbători. Nativii zodiei prefera să-şi cheltuiască banii pe cadouri, decât pe globuri şi ghirlande, acestea din urmă fiind privite cu oarecare dispreţ. Scorpionul nu este impresionat nici de ornamentele handmade, nici de cele ale magazinelor de lux.

Săgetatorul admira sincer orice decoraţiuni de sărbători şi se adaptează cel mai rapid la gusturile diferite ale celor din jur în materie de ornamente. Însă el nu este genul care să investească în podoabe de brad sau coroniţe pentru uşi. Acest lucru se întamplă deoarece, de cele mai multe ori, Săgetatorul este plecat de acasă de sărbători

Capricornul este un tradiţionalist în materie de decoraţiuni. Bradul de Crăciun are stea în varf şi este împodobit cu beculeţe, iar masa de Anul Nou este decorată discret cu argintiu sau auriu. Capricornul investeşte în ornamente de sărbători mai mult de dragul copiilor şi familiei, decât pentru plăcerea personală.

Vărsătorul este atras de decoraţiunile de sărbători atâta timp cât este vorba despre ceva nou şi, dacă se poate, ieşit din comun. Pe gustul lui ar fi o casă împobobită cu instalaţii de iluminat care cântă. În schimb, decoraţiunile clasice, precum păpuşile de Moş Crăciun atârnare la geamuri, îl lasă rece.

Pentru Peşti, perioada sărbătorilor de iarnă este una dintre cele mai frumoase din an. Peştii îşi alocă mult timp pentru a se ocupa de decoraţiuni alături de prieteni şi familie. Nativii apreciază atât ornamentele de lux, cât şi cele făcute manual, şi chiar ghirlandele şi decoraţiunile stângace realizate de cei mici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel