HOROSCOP: Ce culoare ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Chiar dacă nu ne dăm seama, culorile au o influență asupra noastră.

Berbec

Având un temperament coleric, uneori agresiv, dar şi calităţi de lider şi capacitatea de a realiza cele mai bune alianţe, berbecul îşi are maximul de eficienţă în culorile galben, roşu şi portocaliu. Evident, culorile simbolizează forţa de care berbecul dă dovadă de cele mai multe ori, dar şi mandria şi egocentrismul.

Taur

Fiind melancolic, se pare că astrele conferă taurului ce poartă albastru, roz închis şi verde, mai mult noroc. Culorile vin foarte bine în raport cu personalitatea taurului, acesta fiind conştiincios, tradiţionalist, sentimental dar şi încăpăţânat.

Gemeni

Gemenii, înţelegători, echilibraţi şi sensibili, au drept culori norocoase glabenul-pai, argintiul şi albastrul aprins. Fiind predispuşi la probleme de sănătate, argintiul le conferă scutul de care au nevoie în lupta pe care o duc pentru a rămâne cât mai sănătoşi.

Rac

Racii sunt, de regulă, flegmatici şi foarte emotivi, iar asta îi face să se enerveze foarte des şi să se supere. Practic, am putea spune că se consumă din orice. Cu toate astea, albul, albastrul şi verdele sunt culori care îi îndeamnă la relaxare şi care îi completează din acest punct de vedere, facandu-i să fie mai rezistenţi şi mai puternici.

Leu

Având un temperament coleric, cu multă forţă şi dorinţă de dominare şi expansiune, leul îşi găseşte norocul în auriu, galben şi portocaliu. Fiind guvernat de Soare, culorile auriu şi galben au mari influenţe asupra leului, mai ales din punct de vedere energetic, în felul acesta aura lui devine mult mai puternică şi mai rezistentă la atacurile energetice din partea celorlalţi.

Fecioară

Cu firea sa melancolică şi cu multele sale incompatibilităţi şi capricii, fecioara îşi trage seva norocoasă din argintiu şi albastru deschis. Culorile vin în ton cu personalitatea sa, una foarte calmă şi rezervată. La polul opus, culori foarte aprinse nu fac decât să o tulbure pe fecioară din calmul cu care este înzestrată.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel