HOROSCOP: Cât ești de obsedată de modă în funcție de zodie

Berbec

Pari a avea un simț mai dezvoltat al atracție pentru haine și adori să faci tot felul de combinații în funcție de culorile și nuanțele acestora. Chiar dacă ai la îndemână doar haine albe și negre, vei face cele mai elegante ținute din acestea și vei reuși să atragi privirile tuturor.

Taur

Hainele au fost mereu principalul interes al tău și ai ales întotdeauna cu sfințenie ținutele tale, indiferent de evenimentul la care ai ales să le porți. Ești mereu la curent cu ultimele tendințe, iar moda este un hobby pentru tine.

Gemeni

Ai o garderobă impresionantă și care ar putea să-l uimească chiar și pe un creator de modă. Faci mereu cele mai bune alegeri atunci când mergi într-un magazin de articole vestimentare, iar felul în care combini hainele cu diverse accesorii este un lucru demn de admirat și chiar de invidiat!

Rac

Hainele nu sunt o prioritate pentru tine și nu pari a fi genul de persoană care să petreacă ore în șir în magazine. Emisiunile fashion nu prezintă un interes pentru tine și cu siguranță nu ai înlocui un film cu acestea.

[citeste si]

Leu

Tu cu siguranță trăiești pentru modă și tot ceea ce înseamnă stiluri și tendințe! Dacă nu ești la curent cu ultimele noutăți în materie de modă, ești ca bolnavă. Nu poți să concepi viața ta fără un articol dintr-o colecție nouă apărută și depui mari sacrificii pentru a-l avea cât mai curând.

Fecioară

Chiar dacă nu ești mereu în pas cu moda, cu siguranță cunoști ce a mai apărut nou și ce este mai potrivit să porți la un anumit tip de eveniment. Te pricepi să dai sfaturi în această privință, dar nu fără a ți se fi cerut acest lucru.

Balanță

Tu nu pari a fi genul de persoană care se omoară cu „fashion-ismele". Decât să cheltui bani pe haine scumpe, preferi să-i investești în ceva mai productiv și care să îți aducă beneficii pe termen lung.
eie și îți vine greu să crezi că cineva ar putea trăi cu doar câteva haine în dulap.

Citeste mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel