HOROSCOP: Care sunt ispitele care îți dau bătăi de cap în funcție de zodie

Berbec

Se pare că ispitele care au la bază aspecte financiare sunt cele care ridică greutăți în fața nativelor acestei zodii. Dacă o anumită activitate va implica o sumă de bani, existând șanse de câștig (chiar dacă nu vor fi foarte mari), femeia berbec se ma simți tentată și va vrea să participe.

Taur

Femeia taur se pare că nu se va putea abține de la o bârfă, mai ales atunci când va veni vorba despre un subiect care va face referire la una dintre persoanele care nu-i sunt la suflet acesteia.

Gemeni

Se pare că un flirt cu o persoană de sex opus, alta decât partenerul, este elementul care o va ține ca pe jar pe femeia gemeni. Aceasta se va abține greu atunci când va fi complimentată de către un bărbat, dar și mai greu îi va fi să se abțină să nu-i răspundă înapoi acestuia.

[citeste si]

Rac

Se pare că băuturile care conțin puțin alcool, sunt greu de evitat de către nativele acestei zodii, mai ales când petrec o seară în oraș alături de prietenele lor. Această ispită își face resimțită prezența destul de des în viața femeii rac.

Leu

Obiectele de lux și chiar un stil de viață încojurat de lux, sunt ispitele care-i fac mereu cu ochiul femeii leu. Dacă va găsi un bărbat care să-i poată oferi aceste lucruri, nu va sta pe gânduri în a-l aborda.

Fecioară

Femeia fecioară se pare că se lasă pradă urmelor trădării. Dacă partenerul o va înșela sau o va minți, aceasta va trăi mult și bine în starea indusă, lăsând imaginația ei să contribuie în această direcție.

Balanță

Câștigurile substanțiale, sub mai multe forme, sunt cele care par să nu-i dea pace femeii balanță. Acestea vor reprezenta mereu ispita supremă pentru aceasta, și-i va fi foarte greu să-și desprindă gândul de la ele.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel