HOROSCOP: Atitudinea ta la începutul unei relații în funcție de zodie

Berbec

Ești plină de energie și fericire. Ai impresia că toate problemele tale au dispărut și că nu ți se poate întâmpla nimic rău atâta timp cât îl ai lângă tine pe Făt Frumos. Dragostea ta este arzătoare, dar cu toate acestea nu îți pierzi simțul logic.

Taur

Cauți plăcerea și tinzi să te lași dusă de val. Nu ești dispusă să renunți la control și cauți să primești satisfacția căutată. Dacă ajungi să găsești persoana ideală, primele momente ale relației vor fi foarte aprinse.

Gemeni

Încă de la începutul relației te vei atașa destul de mult față de partener. Ideea de a rămâne singură te înspăimântă, motiv pentru care încerci încă de la început să-i demostrezi cât de multe ai să-i oferi.

Rac

Te dăruiești cu totul fără a sta pe gânduri în acest sens. Iubești intens, dar, cu toate acestea, nu-ți pierzi capul și nu dai de-o parte scutul tău de apărare. Cauți un partener puternic, iar odată ce-l găsești, încerci să faci lucrurile să dureze cât mai mult.

Leu

Chiar dacă iubești libertatea, odată ce ajungi să îți canalizezi iubirea față de un partener, începi să uiți de aceasta și te implici trup și suflet în relație. Ești loială încă de la început și ajungi să iubești cu mare foc.

Fecioară

Atitudinea ta poate genera mici frustrări partenerului în primele momente ale relației. Acesta nu va reuși să identifice care sunt gândurile și sentimentele tale, iar acest lucru-l va nedumeri într-o oarecare măsură.

Balanță

Mereu tinzi să analizezi orice mic detaliu la un partener, iar dacă îți dai seama că acesta nu „corespunde" așteptărilor tale, nu te vei sfii să-i spui adio chiar dacă au trecut doar câtva zile de când sunteți împreună. Știi ce vrei și cauți să găsești stereotipul bărbatului ideal.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel