HOROSCOP: Anotimpul în care ești în cea mai bună formă în funcție de zodie

Anotimpurile ne influențează într-o foarte mare măsură starea de spirit. Unii sunt în formă de zile mari în anotimpuri mai reci, pe când alții iubesc soarele și căldura și preferă să fie mereu încojurați de razele soarelui.

Berbec

Primăvara este anotimpul care le „trage cu ochiul" nativelor acestei zodii. Mireasma florilor, aerul proaspăt al dimineții și căldura care abia începe să se facă resimțită sunt cele care le vor perminte femeilor berbec să fie într-o formă de zile mari. Orice călătorie planificată în această perioadă a anului va fi o reușită certă.

Taur

Un pic mai multă căldură va aduce o dispoziție mult mai bună pentru femeia taur. Aceasta se simte bine atunci când poate să se bucure din plin de razele soarelui și căldura pe care-o emană. Statul la plajă este binevenit și cu siguranță femeia taur va profita din plin de soarele călduros din această perioadă.

Gemeni

Se pare că gemenele dau un randament maxim pe perioada verii, iarna nefiind pe placul acestora. Un eveniment unic va fi binevenit, deoarece femeia gemeni se va simți bine dar va și arăta bine în această perioadă.

Rac

Un început timpuriu de toamnă sau finalul verii este apogeul unei bune dispoziții a femeii rac. Aceasta va programa orice evemiment important pentru această perioadă, mai ales dacă vine vorba de nuntă.

[citeste si]

Leu

Culorile ruginii sunt cele care stimulează femeia leu, din numeroase puncte de vedere. Din acest motiv, toamna este anotimpul în care femeia leu se va simți capabilă de orice și chiar se va implica în numeroase activități și experiențe noi.

Fecioară

Sfârșit de toamnă sau un început de iarnă, aceste perioade sunt cele care vor stimula starea de spirit a femeii fecioară. Căldurile foarte mari o vor ține mai mult în casă, ceea ce nu-i va permite să se simtă atât de bine pe cât și-ar dori.

Balanță

Nici prea-prea, nici foarte-foarte. O combinație între cald și rece este perfect pentru femeia balanță. Căldura exagerată nu o ajută deloc, însă nici un ger aspru nu o duce acolo unde își dorește.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel