HOROSCOP. Află ce zeiţă eşti în funcţie de zodie

Descopera zeiţa corespunzătoare fiecarei zodii, cea care ne influenţează firea, comportamentul şi chiar deciziile pe care le luăm.

Berbec – Zeiţa Atena

Atena este zeiţa caracterizată prin îndrăzneală, vitejie, oferind celor născuţi în semnul Berbecului curaj, forţă, aptitudini de lider şi puterea de a trece cu bine peste orice obstacol. Atena este considerată stăpâna minţilor creative, aşa că le oferă Berbecilor pasiune în ceea ce fac, sete de nou, ambiţie.

Taur – Zeiţa Geea

Geea este considerată a fi mama tuturor zeilor. De la aceasta, Taurii moştenesc dragostea necondiţionată pentru familie, dar şi instinctul matern. De asemenea, nativii acestei zodii dobândesc de la Geea puterea de a face faţă problemelor şi de a menţine echilibrul financiar.

[citeste si]

Gemeni – Zeiţa Calliope

Zeiţa specifică zodiei Gemeni are o latură socială dezvoltată şi stăpâneşte foarte bine arta oratoriei. Aceste calităţi le moştenesc şi Gemenii, ce pot deveni artişti de succes. În plus, aceştia iubesc oamenii, socializarea, frumosul, şi ştiu să-i cucerească uşor pe cei din jur.

Rac – Zeiţa Demetra

Demetra este zeiţa cu un dezvoltat instinct matern, calitate ce le-a transmis-o Racilor. Aceştia sunt în stare de orice pentru a-şi vedea familia fericită, pentru că doar aşa se simt împliniţi. Fără persoanele dragi alături, nu mai au forţa necesară de a duce acţiunile lor la bun sfârşit.

Leu – Zeiţa Afrodita

Zeiţa frumuseţii, Afrodita, le împrumută Leilor firea dificilă, carisma, puterea de seducţie, sentimentul de superioritate. Leilor le place să îşi trăiască intens viaţa, să se bucure de fiecare moment. De altfel, aceştia sunt extrem de generoşi, dar şi preocupaţi de binele celorlalţi.

Fecioară – Zeiţa Hera

Hera este ocrotitoarea familiei, dar şi a dreptăţii, astfel că Fecioarele vor face tot posibilul pentru ca adevărul să iasă la iveală, în ciuda criticilor primite. Sunt meticuloase, ordonate şi îşi planifică totul până la cel mai mic detaliu. În plus, Zeiţa Hera le oferă sentimente puternice faţă de familie.
Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel