HOROSCOP 2018 - IUBIRE. Schimbări și noi experiențe pentru zodii

Noul an vine cu schimbări și noi experiențe, mai ales în planul dragostei.

Iată ce rezervă astrele în acest sens:

Berbec

2018 va fi un an plin de romantism, fie că îți vei găsi o singură relație semnificativă sau că vei prefera să experimentezi cu mai multe persoane, noul an va fi perioada în care nu vei mai fi dezamăgită de nimeni. Ai învățat să ceri exact ceea ce îți dorești și să nu te mulțumești cu mai puțin decât meriți!

Taur

Nevoia ta de independență și spațiu va fi din ce în ce mai pregnantă. Ești o persoană încăpățânată, dar va trebui să găsești o cale de compromis și să lași oamenii care te iubesc să îți fie alături.  

Gemeni

În 2018 îți vei găsi dragostea vieții – și aceea ești chiar tu. Nu vei mai căuta dragostea în toate locurile greșite de acum înainte pentru că ai învățat cea mai de preț lecție: să te iubești pe tine!  

Rac

E timpul să investești toată dragostea de care știi prea bine că ești capabilă în ceva cu adevărat special. Desigur, a fost greu în trecut să găsești partenerul ideal pentru că încă te descopereai pe tine, dar acum că ești persoana care ți-ai dorit mereu să devii, totul este despre găsirea iubirii adevărate.  

Leu

2018 este despre găsirea acelei conexiuni spirituale cu partenerul ideal! 2017 a fost plin de încercări nereușite și relații fără viitor, iar acum totul se va schimba la 180 de grade! Începi să te concentrezi din ce în ce mai mult pe importanța conexiunilor spirituale cu partenerii și mai puțin pe lucruri superficiale ca aspectul fizic sau statutul social.

[citeste si]

Fecioară

Pentru tine 2018 va fi anul în care îți vei întâlni sufletul pereche, conform elle.ro. Te vei întâlni cu omul la care ai visat mereu, asta dacă rămâi receptivă și te uiți cu atenție în jurul tău... cine știe? Poate este vorba chiar despre străinul de peste stradă. Nu îți fie teamă să cunoști oameni noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel