HOROSCOP 2015: Ce zodii vor avea noroc la bani anul următor

Un articol publicat pe site-ul perfecte.md arată care vor fi în 2015 cele mai norocoase zodii din punct de vedere financiar.

BERBEC - Începeţi în forţă încă de la debutul anului, cu implicarea într-un proiect de mare anvergură, care vă va asigură o stabilitate financiară pentru următoarele luni şi care vă va determina să investiţi într-o afacere personală pe care o lăsaserăţi deoparte în ultima perioadă. Chiar dacă veţi întâmpina câteva dificultăţi, până la urmă se va dovedi că toate alegerile făcute au fost corecte.  

TAUR - Sunteţi mai încrezători că niciodată în forţele voastre, aşa că vă veţi deschide o afacere la care visaţi de foarte multă vreme. Chiar dacă la început se anunţa a fi destul de dificil, până la urmă aveţi noroc, iar lucrurile încep să se aşeze şi să devină profitabile, mai ales că anumite persoane vă vor aprecia inițiativa şi vor investi alături dumneavoastră.

Vezi și: Klaus Iohannis și-ar putea schimba echipa. Ce le aduce anul 2015 politicienilor din România


  
LEU - Veţi avea parte de un an cu multe satisfacţii din punct de vedere financiar, datorate intuiţiei voastre foarte bune. Pe lângă investiţiile care vor da rezultate mai repede decât vă aşteptaţi, veţi primi şi o sumă importantă pe bani pe care o consideraţi deja ca o pierdere, însă astrele se pare că sunt de partea voastră.  

SĂGETĂTOR - Chiar dacă începutul de an nu pare să vă demonstreze că veţi avea noroc pe plan financiar, în cea de-a două jumătate a lui 2015 veţi fi pe val, deoarece veţi reuşi să intraţi într-un proiect care vă va aduce câştiguri într-un timp foarte scurt. Apropiaţii vor fi alături de voi şi chiar vă vor ajută în acest sens, astfel că lucrurile vor continua într-o linie ascendentă din acest punct de vedere.   
  
PEŞTI - Anul viitor se anunţă a fi unul prolific din punct de vedere financiar, investiţiile pe care le-aţi făcut în ultimele luni urmând să aibă rezultate pozitive încă din primele luni din 2015. În plus, este posibil să primiţi şi o sumă de bani importantă în a două jumătate a anului, aşa că trebuie să pregătiţi pentru o perioadă perfectă în acest sens, de aceea ar trebui să vă faceţi noi planuri pentru investiţii.

Citește și: Horoscop ȚIGĂNESC. Află ce zodie ești potrivit unui neam recunoscut pentru citirea viitorului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel