HBO, investiție uriașă în fiecare episod din "Game of Thrones"

Game of Thrones
Game of Thrones

Bugetul alocat de HBO pentru cel de-al şaselea sezon al serialului ”Game of Thrones” depăşeşte 100 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că fiecare dintre cele 10 episoade ale noului sezon din această producţie TV a fost produs cu peste 10 milioane de dolari.

Cel de-al doilea sezon ar fi costat şase milioane de dolari şi, de atunci, costurile de producţie ale următoarelor sezoane au crescut în mod constant, potrivit Entertainment Weekly.

În anul 2012, regizorul David Benioff a declarat că a cerut postului HBO mărirea bugetului, după ce a prezentat argumente pentru care ar trebui cheltuiţi mai mulţi bani pentru scenele care prezintă luptele de la Blackwater şi Hardhome.

”Game of Thrones” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucerească Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Game of Thrones” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel