Haus, câinele erou. Cum a salvat o fetiță de șapte ani

O familie din Florida care a adoptat un maidanez fără stăpân a fost răsplătită înmiit. Câinele a protejat fetiţa in vârstă de şapte ani a familiei, când a fost atacată de un şarpe cu clopoţei.

În lupta pentru apărarea micuţei, patrupedul a fost muşcat de şarpe de trei ori. Acum, câinele erou se luptă pentru viaţa lui, potrivit B1 TV.

Molly DeLuca, în vârstă de şapte ani, se afla în curtea din spate a casei familiei sale din Tampa, statul american Florida, atunci când a fost încolţită de cel mai mare şarpe veninos din America de Nord.

Fără să ezite, câinele familiei, Haus, care se afla şi el în curte a sărit între fetiţă şi şarpe. A urmat o luptă crâncenă. Animalul nu s-a lăsat nici măcar atunci când a fost doborât la pământ de reptilă şi muşcat de trei ori.

Muşcăturile şarpelui l-au adus pe ciobănescul german de 68 de kilograme în pragul morţii. A fost infectat cu atât de mult venin încât cele două doze antivenin ale veterinarilor nu au fost de ajuns. A trebuit să-i fie pusă o perfuzie, care să introducă încet serul salvator în organismul său.

Familia fetiţei nu este deloc mirată de gestul câinelui, pe care îl descriu drept loial, iubitor şi foarte atent cu cei mici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel