HALLOWEEN 2014. HALLOWEEN PARTY la BURSUCEII VESELI: Concurs de sculptat dovleci

Mai sunt doar câteva zile până la Halloween, iar cei care doresc să participe la cea mai spooky petrecere cu această ocazie sunt așteptați, pe 1 noiembrie, în "vizuina" Bursuceilor Veseli, unde cea mai mare provocare va fi concursul de sculptat dovleci.

Părinți, bunici și pitici, pe 1 noiembrie, la centrul de activități pentru copii, Bursuceii Veseli, se dă startul petrecerii de Halloween în vizuina din Strada Cezar Bolliac, Nr.31, de la ora 17:00.

Invitatul special la Halloween Party va fi Magicianul TEO Official, care va prezenta un număr inedit de magie, creat special pentru seara respectivă. Compania va fi asigurată de vampiri și vrăjitoare, scheleți și monștri.

Provocarea va fi concursul de sculptat dovleci, unde poate participa oricine care dorește să-și lase imaginația să creeze cele mai spectaculoase forme, în confruntarea pentru premiile oferite.

Detalii participare: 0762 326 436

https://www.facebook.com/events/861642583848348/

Cine sunt Bursuceii Veseli

Aflat sub sloganul "Learn! Create! Perform!", Bursuceii Veseli este primul centru de activitati pentru copii din Romania care reuneste sub acelasi acoperis, intr-o locatie noua, moderna, vesela si luminoasa, ateliere educative, creative si sportive.
Deoarece fiecare copil are talentele sale si fiecare trebuie incurajat sa si le descopere, la Bursuceii Veseli se imbina atelierele educative cu cele creative si sportive pentru a creea mixul perfect pentru fiecare copil in parte.
Pe parcursul intregii zile Bursuceii Veseli ofera servicii before/after school cat si activitati creativ-educative: inot, balet, arte martiale, desen, pictura, modelaj, educatie ecologica, ateliere de teatru, muzica si multe altele!
Avand in dotare piscina proprie, laborator de stiinte, sera, createlier, ikids aici este locul perfect pentru copiii isteti!
Mai multe informatii despre Bursuceii Veseli, gasiti aici http://bursuceiiveseli.ro/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel