HALLOWEEN 2014 - GOOGLE LOGO: GOOGLE celebrează sărbătoarea de pe 31 NOIEMBRIE prin 6 DOODLE-URI ANIMATE

HALLOWEEN 2014. Google celebrează vineri sărbătoarea de Halloween, prin șase "doodle-uri" animate, care înlocuiesc logo-ul obișnuit al motorului de căutare.

HALLOWEEN 2014. Una dintre aceste animaţii prezintă literele cuvântului "Google" care prind viaţă odată cu apariţia Lunii pline. Litera "O" se transformă în vârcolac şi le sperie pe celelalte.

HALLOWEEN 2014. O altă animaţie arată o vrăjitoare care învârte într-un cazan, unde aruncă ingrediente "magice" - lilieci, fantome şi o mână uriaşă.

HALLOWEEN 2014. În momentul în care utilizatorul face click pe pagina de pornire, logoul se modifică, prezentând felinare din dovleci într-un decor autumnal, dar şi o scenă dintr-un cimitir unde se pot vedea nişte zombie.

HALLOWEEN 2014. O altă animaţie arată o fantomă care vânează un personaj într-un decor sumbru, dar este repede, la rândul ei, vânată de un căţel terrier.

Vezi și: Halloween 2014. Petrecere de groază la Castelul Bran

HALLOWEEN 2014. Google a mai creat o scenă autumnală idilică, în care o sperietoare de ciori zâmbeşte, cu un şoarece care îi iese din pălărie şi două ciori care scriu cu ciocurile lor cuvântul "Google".

HALLOWEEN 2014. Halloween (o abreviere pentru "All Hallows' Evening") este o sărbătoare de origine celtică, preluată de multe popoare din lumea occidentală şi nu numai, scrie Mediafax. Halloween-ul se celebrează în noaptea de 31 octombrie, precedând sărbătoarea creştină Ziua tuturor sfinţilor, de pe 1 noiembrie.

HALLOWEEN 2014. Fiind una dintre cele mai vechi sărbători din lume, Halloween-ul este sărbătorit în foarte multe ţări, cele mai cunoscute fiind Irlanda, Statele Unite, Canada, Puerto Rico şi Regatul Unit, iar, ocazional, în unele părţi ale Australiei şi Noua Zeelandă.

HALLOWEEN 2014. Google îşi schimbă logo-ul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate importantă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel