Hagi, ars la buzunar, de fosta soție a lui Sabin Ilie

03
03

Leta Ilie, fosta soție a lui Sabin Ilie, a profitat, anul trecut, de luxul oferit de Hotelul Yaki din Mamaia timp de o săptămână, al cărui patron este Gheorghe Hagi, după care a plecat ”ca din pușcă”, fără a achita costul sejurului.

Împovărată de datorii, fosta soție a lui Sabin Ilie, Leta Ilie refuză să plătească contravaloarea unui sejur de o săptămână de anul trecut către Hotelul Yaki din Mamaia.

Ca urmare, consilierii juridici ai societății Hotelului Yaki din Mamaia au acționat-o în instanță pe numita Leta Ilie pentru recuperarea unui prejudiciu în valoare de 6.500 de lei.

Acțiunea a fost înregistrată la Judecătoria Constanța, cu trei zile înainte ca Gheorghe Hai să-și sărbătoreasca ziua de naștere.

Potrivit plângerii depuse în instanță, Leta Ilie s-a cazat la Hotelul Yaki, într-o cameră dublă, al cărei tarif era de 250 de euro pe zi, preț care includea micul dejun, accesul la piscină, jacuzzi, saună și fitness.

La finalul sejurului, Leta Ilie a plecat fără să achite costul cazării, datorie care nici până acum nu a fost onorată. Deși actuala soție a lui Gheorghe Hagi, Marilena Hagi a dorit să evite un proces ”în familie” și a rugat-o pe fosta soție a lui Sabin Ilie să rezolve problema, primind chiar și o promisiune din partea acesteia, până la momentul actual nu a fost făcută nicio plată.

Juriștii Hotelului Yaki nu renunța la acțiune până când nu-și vor recupera banii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel