Guvernul după Ponta. Cozmin Gușă: Ei ar putea să readucă ordine

Cozmin Guşă a explicat la Realitatea TV cum ar trebui să arate următorul guvern, după demisia lui Victor Ponta.

"Răspunsul lui Victor Ponta este doar începutul unui răspuns complex la vocea străzii, pe care clasa politică astăzi, atât de imperfectă, pe care o avem ar trebui să-l dea", a declarat consultantul politic.

"Victor Ponta a demisionat. E în regulă, este un gest de normalitate. Răspunsul însă, începe să fie înfiripat, apropo de revolta străzii, doar prin următoarea următoarea nominalizare a unui prim ministru care să-şi formeze un Guvern, următoarea componentă a Guvernului care trebuie să fie format din oameni curajoşi şi profesionişti, care să-şi dea seama cât de mare e tensiunea socială şi cât de hărtănită este România, din punct de vedere administrativ. (...) Doar nişte politicieni duri, dar drepţi, ar putea să readucă la linişte, ordine şi o anumită bunăstare strada.

Ne dorim această linişte şi siguranţă, nu ne dorim asemenea mitinguri. Ele sunt expresii ale disperării, care este un semn de normalizare, dar e o luptă pe care organismul uman nu poate să o ducă perpetuum. Sunt două caracteristici ale firii umane, care acţionează asupra lor când ajung în funcţii adminstrative - nu neapărat lipsa de inteligenţă, pentru că nu sunt proşti-: lăcomia şi frica. (...) Nu mai sunt umani, de la Ponta în jos. Ei nu mai sunt umani, sunt nişte roboţi din această combinaţie de lăcomie şi frică. Pentru că Victor Ponta a fost şi foarte lacom pe durata mandatului său şi i-a fost şi foarte frică", a adăugat el, informează Realitatea.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel