“Guess My Age”. ”Dispută” pe banii câștigați

Ema Apostu / 22 ian 2018 / 10:03 Salveaza PDF Comentarii

Aida Strâmbeanu (24 de ani), programator, și Aly Elsiddig (40 de ani), jurist, au posibilitatea să câștige 100.000 de lei, dacă vor ghici vârsta altor oameni la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru.

Cei doi s-au cunoscut în mediul online și ulterior au ajuns să se împrietenească.

Spun despre ei că sunt diferiți din punctul de vedere al personalității, probabil din cauza diferenței de vârstă.

Cu toate acestea, ei sunt de părere că se completează foarte bine unul pe celălalt.

În acest joc, Aida se bazează pe intuiție, iar Aly consideră că are o experiență de viață destul de bună ca să-l ajute să ghicească vârstele oamenilor.

Ce vor să facă cu banii

Cu banii câștigati, ea ar vrea să ajungă la Los Angeles, Barcelona și în Egipt, în timp ce el își dorește să se mute în… Panama.

Marți, la “Guess My Age”, în demersul lor de a câștiga cât mai mulți bani, Aida și Aly se vor putea ajuta de șase indicii, Știre, Hit, Star, Film, Sport, Zoom, care le oferă informații despre evenimente petrecute în anii în care s-au născut cei șapte necunoscuți din fața lor.

Pentru fiecare an greșit în estimarea vârstei acestora, celor doi concurenți li se va scădea din bani, conform unor trepte de penalizare.

Cât de bine vor intui Aida și Aly vârstele celor șapte persoane care vor veni în fața lor și cu câți bani vor reuși ei să plece acasă, telespectatorii Antenei 1 vor afla marți, 23 ianuarie, de la ora 20.00.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24