Grupul Generali se extinde în Polonia prin preluarea Proama

generali
generali

Generali PPF Holding (GPH) va achiziționa compania de asigurare poloneză Proama, membră a Grupului Groupama, conform unui acord semnat marți între cele două grupuri de asigurări, a anunțat miercuri Generali. 

"Polonia este o piață strategică pentru noi. Aceasta inregistrează una dintre cele mai semificative rate de creștere dintre piețele de asigurare din ECE (n.a Europa Centrală si de Est). Achiziția Proama ne va ajuta să ne dezvoltăm businessul în această piață cu potențial", a declarat directorul executiv (CEO) al Generali PPF Holding, Ladislav Bartonicek.

De cealaltă parte, oficialii Groupama spun că "decizia de a renunța la businessul de asigurare din Polonia face parte din planul de reducere a cheltuielilor și investițiilor". Proama este activă în principal pe segmentul de retail și a debutat cu vânzarea de asigurări auto, prin 3 canale de distribuție: telefon, Internet și rețea proprie de agenți. Tranzacția dintre GPH și Groupama nu va afecta în niciun fel actualele contracte de asigurare și serviciile oferite clienților de către Proama. De asemenea, nu vor fi afectate relațiile cu partenerii de afaceri sau cu agenții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel