Grupul Eurolines, oferte incredibile de transport pentru fanii UNTOLD

Grupul Eurolines îi anunță pe fanii celui mai mare și mai impresionant festival din Europa, UNTOLD, ce surprize de călătorie le-au pregătit pentru a intra în atmosfera magică a evenimentului. 

TUI TravelCenter și Eurolines pune la dispoziția spectatorilor celui mai mare festival european nouă autocare și un avion, un Boeing 737, toate fiind pregătite să îi distreze încă din prima secundă a călătoriei.

Cele nouă autocare și avionul charter puse la dispoziție de Eurolines și TUI TravelCenter celor dornici să ia parte la magia UNTOLD sunt echipate cu mijloace multimedia special concepute special pentru ca petrecerea să înceapă mai devreme, încă din prima secundă la bord, pentru fanii festivalului, informează compania într-un comunicat de presă.

Atmosferă specială pentru spectatorii UNTOLD

Pentru ca distracția să atingă cote maxime, grupul Eurolines a pregătiti pentru cei dornici să participe la cel mai mare festival european nu doar o atmosferă specială ci și multe experiențe noi de călătorie, pe ritmuri alese de DJ și multe surprize.

În plus, cei care poartă brățara oficială UNTOLD "Transylvania All inclusive" beneficiază de reduceri și gratuități la cele mai importante atracții din zonă și de prețuri speciale pentru două circuite organizate de TUI TravelCenter și Nova Travel în perioada 9-12 august 2016

Distracția continuă și după ce nopțile magice ale UNTOLD s-au transformat în amintiri de neuitat.

"Vei pleca într-o călătorie în care petrecerea începe din momentul în care te urci în autocar sau în avion, iar timpul până la destinație se va comprima", seprecizează în comunicatul citat.

Locurile se pot rezerva pe: www.tui-travelcenter.ro/untold

Brățara "Transylvania All inclusive" îți oferă șansa să redescoperi frumusețile transilvane

Distracția nu ia sfârșit nici atunci când cortina UNTOLD s-a tras, urmează călătoriile către destinații celebre din Transilvania. Totul e să ai brățara "Transylvania All inclusive", care îți permite să descoperi sau să redescoperi frumusețile transilvane, sub îndrumarea unui ghid specializat. În circuitul din Sudul Transilvaniei vei redescoperi Cetatea Alba Carolina de la Alba Iulia, orașele medievale Brașov, Sibiu și Sighișoara, Castelul Bran, Salina Turda și bisericile fortificate din zonele Viscri și Prejmer. Sau poate preferi circuitul din nordul țării, care te conduce în Maramureș, la Cimitirul Vesel de la Săpânța, la vechile biserici de lemn din Bârsana și Ieud și apoi la bordul Mocăniței, pentru celebra călătorie pe Valea Vaserului!

Circuitele se pot rezerva pe: www.tui-travelcenter.ro/transylvania-all-inclusive

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel