Grupa sanguină dezvăluie ce personalitate ai. Ce grupa de sânge are perfecționistul

Cunoașterea grupei sanguine a unei persoane este etraordinar de important din punct de vedere medical, însă japonezii cred că tipul grupei de sânge influențează și personalitatea, astfel că poți "citi" o persoană doar cunoscând acest detaliu. 

Astfel, în timp ce o persoană care are grupa de grupa 0 este ca o carte deschisă, cineva cu grupa A este perfecționist. Grupa B este cea a încăpățânaților, iar cei cu grupa de sânge AB sunt firi duale, scrie clickpentrufemei.ro

Cum sunt persoanele cu grupa O

Reprezentanții grupei 0 par, inițial, o fortăreață de neatins, inabordabili. Ulterior, după ce-și cunosc interlocutorul, acestea devin ca o carte deschisă. Nu le plac jumătățile de măsură, nu suportă să fie criticați și le cam place să se răzbune. Însă, sunt firi dinamice, creative, se implică în cmpetiție, dau dovadă de răbdare și de generozitate și știu să fie diplomați. Japonezii consideră că femeile care au grupa de sânge 0 au tendința să pună copiii înaintea soțului.

Perfecționismul, caracteristica celor cu grupa de sânge A

Pentru japonezi, cei care au această grupă de sânge au tendința să caute perfecțiunea și dau dovadă de meticulozitate, sunt fideli într-o relație și nu suportă trădarea. Sunt răbdători și prudenți, ordonați și organizați, însă se consumă mult în interior și nu prea au încredere în forțelel proprii. 

Independența, semnul celor cu grupa B

Firi complexe și independente, cu o intuiție deosebită, celor care au grupa sangvină B le este foarte greu să accepte și părerile altora. Au umor, atrag ca un magnet în dragoste, dar le este greu să se implice într-o relație stabilă. Sunt independenți, încăpățânați și puternici, dar nu prea agreează regulile. 

Persoanele cu grupa AB, firi duale

Deoarece astfel de persoane împrumută din trăsăturile grupelor A și B, ele sunt firi duale, cu o capacitate extraordinară de adaptabilitate. Își fac repede prieteni, însă în dragoste sunt visători. Calmi, diplomați și răbdători și cu o inteligență sclipitoarem dau greș de foarte puțin ori. Chiar dacă sunt foarte critici, nu doar cu ei înșiși, ci și cu cei din jur, persoanele cu grupa de sânge AB au tendința de a se încrede în oricine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel