Care sunt GREȘELILE pe care le faci dimineața

Adriana Nicolau / 22 dec 2017 / 23:06 Salveaza PDF Comentarii

Care sunt greșelile pe care le faci dimineața când te trezești și se resimt peste zi.

De foarte multe ori ți se întâmplă să te trezești odihnit dimineața iar pe parcursul zilei să te cuprindă o stare de oboseală. Potrivit unui studiu, dacă îți setezi alarma să sune, iar mai apoi preferi să mai dormi încă 10 minute, cu siguranță vei avea parte de o zi grea și te va cuprinde senzația de oboseală.

În cazul în care te trezești de dimineață cu o respirație urâ mirositoare iată ce trebuie să faci

În ciuda faptului că ai grijă de igiena ta orală, nu ai carii și nici tratamente stomatologice în curs, atunci înseamnă că trebuie să te hidratezi cât mai mult, potrivit clicksanatate.ro.

Chiar dacă dimineața ești contracronometru, este bine să știi faptul că exercițiile efectuate dimineața sunt mult mai eficiente și mobilizează mult mai bine corpul pe toată perioada ziei. Și asta datorită oxigenării creierului de la prima oră, și datorită energei oferite corpului după efectarea exrcițiilor.

Fă sport dimineața

Indiferent că dimineața ești contracronometru, este bine să știi faptul că exercițiile efectuate dimineața sunt mult mai eficiente și mobilizează mult mai bine corpul pe toată perioada ziei. Și asta datorită oxigenării creierului de la prima oră, și datorită energei oferite corpului după efectarea exrcițiilor. Astfel, corpul tău va beneficia de endorfine, oxigen, substanțe nutritive și vor fi stimulate mai ales inima și plămânii.

Profită de pauza de masă pentru a ieși afară la aer, la soare atât cât este el și mișcă-te cât de mult posibil.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25