GourmetGift.ro și Heidi Chocolate, decizie privind campania de bucurie socială

Gourmetgift.ro și Heidi Chocolate au luat o decizie importantă privind campania de bucurie socială ”10.000 de ciocolate”, după ce numărul de cereri de ciocolată și de cazuri sociale expuse pe contul de facebook GourmetGift.ro a explodat.

Gourmetgift.ro și Heidi Chocolate au decis în urmă cu mai puțin de o lună să împartă gratuit 10.000 de ciocolate de Crăciun copiilor din medii defavorizate. Pentru că numărul de cereri a explodat, numărul de tablete a crescut la 20.0000.

Campania de bucurie socială ”10.000 de ciocolate” inițiată de GourmetGift.ro și Heidi Chocolate a devenit un real succes în mai puțin de trei săptămâni de la lansare. Prin această campanie, un număr de 10.000 de copii proveniți din medii sociale defavorizate urmau să primească de Crăciun câte o ciocolată Heidi. Pe contul de facebook GourmetGift.ro s-a făcut un apel către internauți din întreaga țară pentru a ne recomanda cazuri sociale colective de copii aflați în dificultate care urmau să devină beneficiarii campaniei 

”10.000 de ciocolate” devine ”20.000 de ciocolate” 

Pentru că a avut o aderență incredibilă la publicul din mediul online, numărul de cereri de ciocolată și de cazuri sociale expuse pe contul de facebook GourmetGift.ro a explodat. Până în prezent au fost înregistrate sute de solicitări, numărul beneficiarilor apropiindu-se de 20.000. Cu sprijinul Heidi Chocolate, numărul tabletelor Heidi a fost suplimentat de la 10.000 la 20.000 de ciocolate. ”Am fost practic asaltați de cereri și ni s-au expus cazuri impresionante. Am decis ca bucuria pe care o vom face copiilor de Crăciun să fie mai mare, astfel că numărul inițial a fost dublat, ajugându-se la 20.000 de ciocolate care vor fi împărțite gratuit de Crăciun. Mulțumim companiei Heidi Chocolate pentru implicarea deosebită și pentru efortul depus în acest proiect care va aduce bucurie pentru zeci de mii de copii. Putem spune că Heidi nu este doar cea mai bună ciocolată, ci este o ciocolată cu suflet”, a precizat Floriana Tiron, managerul gourmetgift.ro

Beneficiarii campaniei de bucurie socială provin toată țara. Este vorba despre cazuri sociale relevante, copii din școli sărace, copii asistați social, aflați în centre de plasament sau în grija unor asociații și fundații. Alături de municipiul București, județele cu cei mai mulți copii aflați în situații limită sunt Constanța, Teleorman, Mehedinți, Vaslui, Giurgiu, Argeș, Gorj, Dolj, Neamț, Harghita, Prahova, Buzău, Galați, Ilfov, Alba, Timișoara, Sibiu, Cluj, Bacău și Iași. În continuare, se primesc zeci de solicitări zilnic iar oamenii de bine din toată țara ne descriu situații emoționante de copii aflați la limita subzistenței.

”10.000 de ciocolate”, o campanie care s-a viralizat rapid

6.000 de like-uri, 1000 comentarii și peste 2500 de distribuiri pe FaceBook

Apelul GourmetGift.ro s-a bucurat de o susținere incredibilă în mediul virtual, impactul postărilor pe facebook fiind de aproape 500.000 persoane. În mai puțin de trei săptămâni, postările despre campania de bucurie socială au primit peste 6.000 de like-uri, peste 2.500 de distribuiri și au generat aproape 1000 de comentarii. Multe dintre comentarii au fost de susținere și felicitări pentru inițiativa GourmetGift și Heidi Chocolate iar o parte dintre ele cuprindeau cazuri sociale relevante și povești despre copii aflați în situații limită pentru care o ciocolată ar reprezenta un cadou incredibil de Crăciun.

Gourmetgift.ro, initiatorul campaniei de bucurie socială, este unul dintre cele mai mari magazine online de cadouri corporate din România. Pe această cale, Gourmetgift.ro mulțumește tuturor colaboratorilor care s-au alăturat acestei frumoase inițiative de Crăciun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel