Google va plăti intervenţiile chirurgicale de schimbare de sex

Google va include în asigurarea de sănătate a angajaţilor săi intervenţii chirurgicale de schimbare de sex. Aşa informează revista The Advocate care sugerează că şi alte companii îi vor urma exemplul. O astfel de acoperire medicală poate ajunge la 56.000 euro. Suma este stabilită de Corporate Equality Index 2012 The Human Rights Campaign, o organizaţie care luptă pentru drepturile homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor şi transexualilor.

Autor: Anca Murgoci

Potrivit 20minutos.es, 56.000 de euro ar fi suficienţi pentru o  interventie de schimbare de sex. De aceste beneficii se vor bucura angajaţii Google din Statele Unite ale Americii. În curând,  compania vrea ca şi angajaţii internaţionali să beneficieze de acest lucru. Unele dintre procedurile acoperite de companie asigură chirurgie genitală şi facială, dar şi implanturi mamare.

Jordan Newman, purtătorul de cuvânt Google, a declarat că gigantul vrea să îndeplinească standardele stabilite de World Professional Association for Transgender Health, asociaţia care se ocupă de sănătatea transexualilor. Aceasta din urmă consideră că intervenţiile chirurgicale sunt necesare si pacienţilor transexuali. Anul trecut, compania a mărit salariile angajaţilor homosexuali care aveau un partener de viaţă. Directorii gigantului au stabilit salarii mai mari  pentru ei deoarece sunt nevoiţi să plătească impozite mai mari la planul de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel