Google schimbă modul de căutare. Vezi aici cum va arăta

Google va schimba foarte curând modul de căutare, astfel încât rezultatele căutării vor fi împărțite în două secțiuni distincte.  Prima secţiune va fi cea a rezultatele oferite de clasicul algoritm Google, iar cealaltă secţiune va fi cea a rezultatele bazate pe recomandările şi postările comunităţii din jurul contului tău de Google Plus.

Omuleţul albastru din stanga rezultatului arata ca acesta e recomandat de lista de prieteni

Un buton iti va permite sa vezi doar rezultate bazate pe recomandarile prietenilor de pe Google +

Potrivit blogului de social media alexandrunegrea.ro, opţiunea va fi disponibilă utilizatorilor care sunt autentificaţi pe Google la momentul căutării, nefiind disponibilă utilizatorilor anonimi.

După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, în partea stângă a unor rezultate apare un omuleţ albastru. Asta înseamnă că sunt rezultate recomandate de prieteni. Acestea vor apărea mereu primele.

În partea dreaptă a paginii de căutare, veţi avea un buton cu ajutorul căruia veţi putea schimba între cele două secţiuni: rezultatele furnizate prin algoritmul Google şi rezultatele furnizate prin cercul de prieteni. În acest fel, puteţi elimina rezultatele personalizate.

Ai şi un buton pentru a vedea doar rezultatele bazate pe recomandările prietenilor. Acesta va apărea deasupra rezultatelor, după cum se vede în imaginea de mai jos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel