GLOBURILE DE AUR 2015. Lista completă a câștigătorilor

Duminică seară, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, a avut loc cea de-a 72-a gală a premiilor Globul de Aur. 

GLOBURILE DE AUR 2015. Lungmetrajul "Boyhood", realizat în 12 ani, regizat de cineastul Richard Linklater s-a impus, dumincă, la trei categorii principale. A câștigat trei trofee, inclusiv cel decernat în cadrul categoriei "cel mai bun film - dramă" la cea de-a 72-a ediţie a galei Globurilor de Aur. Regizorul Richard Linklater şi actriţa Patricia Arquette - la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar" - au adus acestei pelicule celelalte două trofee.

GLOBURILE DE AUR 2015. "The Grand Budapest Hotel" a fost desemnat cel mai bun film - comedie sau musical la gala Globurilor de Aur de la Los Angeles. 

GLOBURILE DE AUR 2015. Eddie Redmayne a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun dintr-o dramă actor graţie evoluţiei sale din filmul "The Theory of Everything", iar Julianne Moore a fost desemnată cea mai bună actriţă dintr-o dramă pentru prestaţia ei din filmul "Still Alice".

GLOBURILE DE AUR 2015. Michael Keaton s-a impus la categoria "cel mai bun actor dintr-un film - comedie/dramă" pentru rolul din filmul "Birdman", iar Amy Adams s-a impus la categoria feminină echivalentă pentru rolul din filmul "Big Eyes".

GLOBURILE DE AUR 2015. Jeffrey Tambor a devenit primul artist transgender din istorie care a fost recompensat cu un Glob de Aur după ce s-a impus la categoria "cel mai bun actor într-un serial - comedie" pentru evoluţia sa din show-ul "Transparent", care a devenit prima producţie a grupului Amazon care câştigă un Glob de Aur, după ce s-a impus la categoria "cel mai bun serial - comedie".

GLOBURILE DE AUR 2015. Matt Bomer s-a impus la categoria "cel bun actor într-un rol secundar într-un lungmetraj TV" pentru evoluţia sa din filmul "The Normal Heart", produs de HBO, dedicat victimelor făcute de SIDA.

GLOBURILE DE AUR 2015. John Legend a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original pentru single-ul "Glory", inclus pe coloana sonoră a filmului "Selma".

GLOBURILE DE AUR 2015. George Clooney a urcat pe scenă pentru a primi Cecil B. DeMille Award. Patricia Arquette a fost desemnată cea mai bună actriţă într-un rol secundar dintr-un film pentru evoluţia ei din "Boyhood". 

GLOBURILE DE AUR 2015. J.K. Simmons a fost desemnat cel mai bun actor într-un rol secundar pentru rolul din "Whiplash", în care interpretează rolul unui instructor de muzică extrem de exigent.

GLOBURILE DE AUR 2015. Richard Linklater s-a impus la categoria "cel mai bun regizor" pentru filmul "Boyhood", cineastul dedicând trofeul părinţilor săi.

GLOBURILE DE AUR 2015. Amy Adams a învins-o pe favorita Emily Blunt ("Into the Woods) la categoria "cea mai bună actriţă - comedie/musical" cu rolul din filmul "Big Eyes". 

GLOBURILE DE AUR 2015. "The Affair", produs de Showtime, a fost desemnat "cel mai bun serial TV - dramă", iar artista debutantă Gina Rodriguez a fost desemnată cea mai bună actriţă dintr-un serial-comedie pentru evoluţia ei din "Jane the Virgin".

GLOBURILE DE AUR 2015. Kevin Spacey a câştigat primul său Glob de Aur pentru rolul interpretat în cel de-al treilea sezon al serialului "House of Cards". 

GLOBURILE DE AUR 2015. Maggie Gyllenhall a fost desemnată cea mai bună actriţă dintr-o miniserie TV pentru rolul din "The Honorable Woman". 

GLOBURILE DE AUR 2015. Serialul "Fargo", produs de FX, s-a impus la categoria "cea mai bună miniserie TV sau lungmetraj TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel