Giulia iese la o întâlnire cu cel mai mare fan

giulia intalnire cu cel mai mare fan
giulia intalnire cu cel mai mare fan

Giulia, cântăreaţă şi Dj Pro fm, a lansat o campanie inedită pe pagina ei de Facebook (http://www.facebook.com/GiuliaAnghelescu). Dacă în general artiştii aleg să îşi dea pe Facebook accesorii din videoclipuri sau autografe, iată că Giulia, a fost mai creativă.

Concursul ‘Date Out Giulia’ al cărui premiu este o întâlnire cu artista a stârnit deja mare interes pe reţelele de socializare, informează Libertatea.

Împreună cu prietenii ei virtuali a stabilit că premiul pentru cel mai mare fan al ei va fi o întâlnire faţă în faţă în care să poată discuta orice. În aproximativ două zile, peste 100 de persoane s-au înscris la acest concurs.

“Mediul online te ajută foarte mult, este mult mai uşor să păstrezi legătura cu cei care sunt interesaţi de muzica ta. Campania ‘Date Out Giulia’ a fost concepută în totalitate împreună cu prietenii mei virtuali, regulament, premiu, etc. Acum aştept cu mare interes sa văd cine va câştiga!” a declarat Giulia.

Concursul ‘Date Out Giulia’ se derulează pana în data de 12.octombrie, iar regulamentul este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să încarci poza concursului pe pagina Giuliei de Facebook împreună cu mesajul ‘Eu sunt cel mai mare fan’.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel