Gina Pistol, în Vietnam. Cadou neașteptat - FOTO

Aflată în Vietnam, la filmările pentru Asia Express, Gina Pistol a primit un cadou neașteptat, mai exact un costum tradițional vietnamez din zona de nord a țării. 

Costumul este specific femeilor din tribul Hmong Flowers, unul dintre cele peste 50 de grupuri etnice din Vietnam. Hainele lor se deosebesc prin faptul că sunt extrem de colorate, culorile sunt vii și foarte puternice. Atât fustele cât și bluzele sunt ornate cu tot felul de broderii, toate lucrate manual. Gențile de dimenisuni mici care sunt parte din ținută sunt și ele brodate. Portul tradițional este un lucru firesc în nordul Vietnamului, femei aparținând diverselor grupuri etnice putând fi observate peste tot în hainele lor tradiționale.

„Mie îmi plac foarte mult hainele tradiționale în general, și acasă port des tot felul de ii. Ținutele din zona de nord a Vietnamului sunt extrem de colorate, îți fură ochii imediat. În drum spre hotel vedeam femei pe stradă și nu știam la care să mă uit prima oară. Când am ajuns în cameră, mă aștepta un costum complet, pe care de altfel l-am îmbăcat și la filmare. Am fost super fericită!", a povestit Gina Pistol, prezentatoarea show-ului Asia Express.

(w670)

[citeste si]

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel