Gianny Bănuță, câștigător CHEFI la CUȚITE 2017. Cine este GIANNY BĂNUȚĂ

Gianny Bănuță, câștigător CHEFI la CUȚITE 2017. Gianny Bănuță este marele câștigător al concursului Chefi la cuțite 2017. Gianny Bănuță, bucătar din Pitești, a făcut parte din echipa mov, echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. De-a lungul sezonului, Gianny Bănuță a avut cele mai bune farfurii și întotdeauna a dat dovadă de fair-play în cadrul emisiunii. 

(w670)

Gianny Bănuță, câștigător CHEFI la CUȚITE 2017. Gianny Bănuță este un model de perseverență. De ce? Pentru că nu este prima dată când a participat la Chefi la cuțite. S-a întors mai hotărât ca niciodată și iată că acum a reușit să câștige marele premiu.

Gianny Bănuță, câștigător CHEFI la CUȚITE 2017. "Mulțumesc, DOAMNE ! MULȚUMESC, ECHIPA MOV... FĂRĂ VOI NU Aş FI REUȘIT. MULȚUMESC CHEF SCĂRLĂTESCU PENTRU ÎNCREDEREA ACORDATĂ. MULȚUMESC, MAMAIȚA MEA DIN CERURI. MULȚUMESC TUTUROR CELOR CARE ATI CREZUT în MINE", a fost mesajul transmis de Gianny Bănuță după câștigarea premiului.

(w670)

Gianny Bănuță, câștigător CHEFI la CUȚITE 2017. Chef Cătălin Scărlătescu a transmis și el un mesaj după ce Gianny Bănuță s-a dovedit a fi cel mai bun concurent: "Sunt fericit! Nici nu aveti idee prin ce emotii trecem la filmare atunci cand asteptam verdictul. Sunt mandru de Gianny, bravo! Esti bucatarul de care aveam nevoie pentru finala. Echipa mov, ati fost frumosi si nebuni, am invatat impreuna sa fim o echipa. Asa cum am spus, sunteti ai mei! Si da, am plans! Bravo #scarlatescuteam! Va multumesc foarte mult, ati fost o echipa extraordinara!".

Gianny Bănuță, câștigător CHEFI la CUȚITE 2017. Gianny Bănuță a devenit pasionat de bucătărie încă din adolescenţă, ajungând să descopere tainele bucătăriei în urmă cu 18 ani. Din păcate, acesta are o poveste foarte tristă căci mama lui nu l-a vrut la naştere și, atunci când a crescut, de multe ori îl alunga din casă.

(w670)

Gianny Bănuță, câștigător CHEFI la CUȚITE 2017. Gianny Bănuță a lucrat în mai multe bucătării de restaurante. A făcut liceul de Chimie din Piteşti, apoi a studiat Chimie la Universitatea din orașul natal, ca mai apoi să fie ajutor de bucătar, apoi bucătar și, la un moment dat a fost numit Chef la mai multe resturante.

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel